Kaip veiksmo filme: pakaunėje vyko bėglio gaudynės – vogtu automobiliu taranavo policijos mašiną | KaunoDiena.lt

KAIP VEIKSMO FILME: PAKAUNĖJE VYKO BĖGLIO GAUDYNĖS – VOGTU AUTOMOBILIU TARANAVO POLICIJOS MAŠINĄ

  • 10

Penktadienio naktį Kauno rajone pareigūnai gaudė vagį. Pranešama apie taranuotą ir apgadintą policijos tarnybinį automobilį.

Kaip pranešė Kauno policija, vasario 23 d. apie 4.20 val. Kauno r., Mastaičiuose, policijos pareigūnams nestojo stabdomas paieškomas (pavogtas vasario 23 d. naktį Kaune, Žeimenos g.) automobilis „Alfa Romeo Stelvio“ (pagamintas 2021 m.).

Kauno r., Garliavoje, persekiojimo metu buvo taranuotas be skiriamųjų ženklų tarnybinis automobilis „Nissan Qashqai“, kurį vairavo Kauno pareigūnas (gim. 1977 m.).

Per eismo įvykį žmonės nesužaloti.

Automobilį „Alfa Romeo Stelvio“ vairavęs vyras (gim. 1993 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

paskaicius

smaukalu komentarus kaip susidoroti su vagim del keturiu ratu , noretusi paskaityti normaliu zmoniu komentarus ka daryti su visa seimo sutve isvogusia milijonus, .Tik del palyginimo apie bausmiu adekvatuma

patarimas is senoves

Lietuvoje senoveje pagaudavo akliavagi-dabartini masinvagi-paguldydavo vyrai ant zemes,uzmesdavo ant jo duris ir atidubasindavo basliais.Pamyzdavo krauju pora savaiciu vagis ir keliaudavo pas AbraomaTodel tada. arkliavagiu labai reta tebuvo,nei dabar Dabar reiktu svelniau,kad tiek nesikankintu-pora kartu pirmyn atgal su jo vogta masina pervaziuoti.

Ex rezidentas

Amerike i tokius beglius saudo be perspejimo!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS