Per kaktomušą Kėdainių rajone tragiškai žuvo Lietuvos rankininkė | KaunoDiena.lt

PER KAKTOMUŠĄ KĖDAINIŲ RAJONE TRAGIŠKAI ŽUVO LIETUVOS RANKININKĖ

  • 8

Lietuvos rankinio federacija (LRF) pirmadienį pranešė, kad eidama 22-uosius metus tragiškai žuvo buvusi Kauno rajono „Garliavos SM-Cascada“ ir Kauno „Acme-Žalgirio“ žaidėja Goda Tuomaitė.

Ji buvo Pasvalio sporto mokyklos auklėtinė. Su buvusiomis komandomis ji tapo Lietuvos čempionato prizininke. 

Portalas primena, kad ši kraupi nelaimė įvyko vakar apie 12 val. 59 min. kelyje A8, Lančiūnavos kaime. Avarijos metu kaktomuša susidūrė automobiliai „Mercedes Benz Vito“ ir „Peugeot“.

Iškart po nelaimės buvo pranešta, kad žuvo du žmonės – 22-ejų „Peugeot“ vairuotoja ir „Mercedes-Benz Vito“ keleivė. Pastarosios transporto priemonės vairuotojas skubiai perduotas medikams ir išgabentas į gydymo įstaigą. Jis Kauno ligoninėje gydomas dėl politraumos.

Šiandien paaiškėjo, kad „Mercedes-Benz Vito“ automobiliu vyko du Estijos piliečiai, o tragedija įvyko, kai jaunos moters vairuojamas „Peugeot“, atlikdamas lenkimo manevrą, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz Vito“.

GALERIJA

  • Per kaktomušą Kėdainių rajone tragiškai žuvo Lietuvos rankininkė
  • Per kaktomušą Kėdainių rajone tragiškai žuvo Lietuvos rankininkė
Kauno policijos nuotr.
Gairės: tragiška avarija, kaktomuša, Kėdainių rajonas, kraupi avarija Kėdainių rajone, avarija LT, rankininkė, žuvo rankininkė
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

...

Bet tai kai toks srautas furų važiuoja tuo keliu ir tik dvi eismo juostos . Greičio ribojimai nesąmoningi 90 / 70 /90 /70 ir 50 ties Ramygala . Daug skubančių , lekiančių žmonių . Šitas kelias -mėsmalė, ir dažnas pavojus nieko dėtoms šeimoms . Šitu keliu tokiais greičiais praskrenda , kad baisu. Į taisykles daugumai nusispjauti . O ir pats turi trauktis į kelkraštį , kad kaktomuša nesusidurtum su iš priekio atskrendančiu . Praplatintų Via Baltiką iki 4 juostų , dvi į vieną pusę , dvi į kitą ir sumažėtų tokių nelaimiu. Gaila nekaltų žmonių , užuojauta visų žuvusių artimiesiems . Mačiau jau įvykusią šitą avariją . Kraupus vaizdas , bet ir oro sąlygos buvo blogos tą dieną ,labai snigo ,matomumas prastas .

Neabejinga

Baisi nelaimė! Be galo gaila žuvusių! Tiems, kurie sau leidžia komentaruose smerkti ar mėtyti nepagarbias replikas žuvusios adresu. Nei vienas neapsaugotas nuo tokių nelaimių - net labai saugantis gali visko nutikti! Tad geriau prieš mėtydamiesi žudikių ar kitais vardais, nepamirškite - nežinai kada, nežinai nuo ko... Neteisk - ir nebūsi pats teisiamas! Pasilinkėkite sau, kad jums to išgyventi nereikėtų! Ir koks dabar skirtumas, kaip viskas nutiko ir kas kaltas - žuvusių jau niekas nebeprikels... Vairuoju daug metų, bet visada - ypač atėjus žiemai, kai keliai kai kuriuose rajonuose beveik nevalomi ir nesi tikras, kad pasieksi laimingai tikslą - sėdus už vairo širdis yra nerami. Nes nežinai, kas sėdi kitoje mašinoje... Užuojauta žuvusių artimiesiems! Baisus sielvartas netikėtai prislėgė žuvusių šeimas!..

Anonimas

Mašiną vairuoti reikia atsargiau, nei mėtyti kamuolį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS