Kalniečių poliklinikos registratūroje mirė vyras | KaunoDiena.lt

KALNIEČIŲ POLIKLINIKOS REGISTRATŪROJE MIRĖ VYRAS

  • 28

Ankstų trečiadienio rytą Kaune esančioje Kalniečių poliklinikoje įvyko nelaimė.

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti, kad ankstų rytą poliklinikos registratūroje numirė vyras.

Kauno greitosios medicinos atstovės teigimu, pranešimas apie nelaimę gautas apie 8.30 val. Pasak medikų, nelaimėlis – 72-ejų metų vyras. Pirminiais duomenimis, vyras mirė dėl ligos.

Kalniečių poliklinikos direktorė Rasa Abariuvienė portalui kauno.diena.lt papasakojo, kad apie blogai besijaučiantį vyresnio amžiaus pacientą prie įėjimo į polikliniką pranešė poliklinikos pacientai. 

"Mūsų  darbuotojai atsivedė pacientą į skubios pagalbos kabinetą. Darėme viską, ką gali šiuolaikinė medicina, pacientas gaivintas pagal suaugusiųjų asistolijos gaivinimo algoritmą. Nesant kardiovaskulinės sistemos atsako į gaivinimo veiksmus konstatuotas mirtis", – medikų bejėgiškumo faktą pripažino R. Abariuvienė.

Poliklinikos medikai pareiškė užuojautą mirusiojo, kuris sirgo ne viena liga, artimiesiems.

GALERIJA

  • Kalniečių poliklinikos registratūroje mirė vyras
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Marius

Žinomi dalykai...Mama skundėsi, jog gydytoja nesugeba išrašyti vaistų akims pusei metų: gydytoja nori, kad pacientė lakstytų kas mėnesį:) Atsakymas paprastas: "Ministerija tegul skelbia ką nori, o aš nerašysiu!"...

kikilis

Daugybę metų lankausi Kalniečių poliklinikoje ir visai nepeikiu. Kol vadovavo gyd. Gailienė, viskas buvo gerai. Mano šeimos gydytoja (jau išėjusi) buvo nuostabi. (Vienas „specialistas“ nesugebėjo perskaityti rentgeno nuotraukos, bet pakliuvau pas puikią neurologę, diagnozavo ligą.) Situacija keičiasi dabar, po sujungimo su Dainava. Blogėja aplinka, nėra vadovo, kuriam rūpėtų tvarka, medikai demoralizuoti. Kažkam verkiant reikėjo susigrobti visų poliklinikų pinigus. Centralizacija gal gerai, bet ne tokiose jautriose srityse. O šiaip tai nustokime skalyti. Ačiū medikams už jų labai sunkų darbą (žinoma, šaukštas deguto teršia mundurą, bet ką padarysi...).

karta laukiau eileje pas gydytoja

salia sedejo keli pacientai-kurie aktyviai ir garsiai aptarinejo medikus pas kuriuos lauke,visokiu gandu teko isklausyti.... kai viena is apkalbetoju moteris iejo i gydytojo kabineta-girdejosi kaip ji pradejo suokti ir girti medikes.,....Ir kaltos DURYS-pro kurias viskas girdisi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS