Karmėlavos akibrokštas – pramiegota vagystė ar kur kas subtilesnė mįslė? | KaunoDiena.lt

KARMĖLAVOS AKIBROKŠTAS – PRAMIEGOTA VAGYSTĖ AR KUR KAS SUBTILESNĖ MĮSLĖ?

  • 2

Paaiškėjo, kodėl Policijos departamento suvestinės apie praėjusios paros įvykius šalyje pradedamos pranešimu apie tai, kas nutiko Kauno rajone – Karmėlavos miestelyje. Anot ikiteisminį tyrimą dėl šio įvykio pradėjusių Kauno teisėsaugininkų, tai – labai retas ir jau seniai begirdėtas atvejis.

Pirmadienį apie pusę aštuonių ryto buvo pranešta, kad iš vieno šio miestelio Pušyno gatvės, esančios bažnyčios prieigose, nuosavo namo kiemo pavogti abu šeimos automobiliai.

Vienas jų – 2010 m. gamybos „VW Passat CC“. Kitas – 2011 m. gamybos „VW Scirocco“.

Abu jie nakčiai buvo palikti uždaroje tvora aptvertoje privačioje valdoje. Jokių laužimosi į ją požymių po vagystės konstatavimo neaptikta.

Anot apvogtųjų, pagrobtuose automobiliuose buvo likę ir asmeninių daiktų – piniginė su asmens dokumentais ir grynaisiais, žiedas bei kvepalai.

Vagių grobis įvertintas apie 11 tūkst. eurų.

Nusikaltimas įvykdytas šeimai miegant namuose.

„Tiriamos visos versijos“, – praėjus parai po šio keistoko įvykio tegalėjo pasakyti teisėsaugininkai, pradėję ikiteisminį tyrimą dėl automobilių vagystės, už kurią Baudžiamasis kodeksas grasina bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaip raso iki kiek gresia bausme

Turetu parasyti,ir uz kiek galima isvengti??

Greičiausiai patys šeimininkai ir "apsivogė".....

Tokių metų "kibiriukų"pilnos gatvės pririkiuotos , tai kam iš kiemo krapštyt ?..... O ir jų turinys ne kažką....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS