Kaune ant sienos – Rusijos vėliava su necenzūriniu užrašu | KaunoDiena.lt

KAUNE ANT SIENOS – RUSIJOS VĖLIAVA SU NECENZŪRINIU UŽRAŠU

  • 12

Kaune ant sienos rasta pakabinta Rusijos vėliava su necenzūriniu užrašu.

Vėliava pastebėta sekmadienio rytą, apie 9.49 val., Savanorių prospekte, pranešė Policijos departamentas.

Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 170 straipsnį, numatantį atsakomybę už nesantaikos kurstymą prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę.

Gairės: Rusijos vėliava, necenzūrinis žodis, nesantaikos kurstymas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

--> nepamirškite - yra...

Pritariu, Ta Kalė Denisova prikurusi tiek išprievartavimu istoriju, kad net ukropu valdžia neapsikente ir ja išmete. O musiškiau durnaliugos visa MELA apie kara perrašo o vietiniai debilai viskuo Tiki...

--> pasiaiškink

Va Kaunietis tai tikrai Diagnoze. Pasipute gaidžiai

nepamirškite - yra galimybės naršyti pasaulio žiniasklaidą

Įtariu kažkas kažką galimai paerzino, na bet jau tie mūsų žiurknalistai tai dugnų dugnas, nors nuvyktų patys į Ukrainą, paimtų interviu iš vietos gyventojų, kur tau, net nepakeldami užpakalių nuo kėdės "komentuoja" apie įvykius ten, bet po to nei cypt ir spengianti tyla, pvz. kad dabar Zelenskio valdžia jau išmetė savo Denisovą iš pareigų, Deutche Welle rašo - neva dezinformuodama ji padarė daugiau žalos nei naudos, rašo kad ir pati pripažino, jog prikurdavo istorijas dėl didesnio dėmesio ir sugraudinimo, o kai europos parlamentarai paprašė nors kokių įrodymų tai tuo ir baigėsi, kaip ir nutilo apie subombarduotą prekybcentrį su "tūkstančiu" žmonių, o paaiškėjo, kad tas prekybcentris uždarytas jau nuo 2015 metų, tiesiog nekenčiu melo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS