Kaune bus teisiami recidyvistai: nutempė į griovė ir bandė skandinti | KaunoDiena.lt

KAUNE BUS TEISIAMI RECIDYVISTAI: NUTEMPĖ Į GRIOVĖ IR BANDĖ SKANDINTI

  • 12

Kauno apylinkės teisme 14 kartų teistas S. G. ir šešis teistumus turintis V. S. bus teisiami dėl grasinimo nužudyti bei nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Griežčiausia už šias nusikalstamas veikas numatoma bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Kaip ketvirtadienį pranešė teismas, S. G. ir V. S. kaltinami, jog 2019-ųjų rugsėjį, siekdami sukelti nukentėjusiajam nerimą ir baimę, grasino jį nužudyti.

Bylos duomenimis, manoma, jog kaltinamieji, iš automobilio ištraukę nukentėjusįjį, prieš jį smurtavo bei grasino nužudyti. Taip pat įtariama, kad nukentėjusiajam bandant pabėgti, kaltinamieji jį pagavo ir nutempė į griovį su vandeniu, kuriame jį bandė skandinti.

Vyrai taip pat kaltinami, jog vienoje iš automobilių stovėjimo aikštelių prieš nukentėjusįjį smurtavo ir sukėlė jam nesunkų sveikatos sutrikdymą.

Ikiteisminio tyrimo metu abu kaltinamieji savo kaltės nepripažino, tačiau teisiamųjų posėdžių metu savo kaltę pripažino visiškai.

Teisminio nagrinėjimo metu buvo paskelbta pertrauka, nes kaltinamasis S. G., atlikdamas laisvės atėmimo bausmę, buvo pabėgęs iš įkalinimo įstaigos.

Anot teismo, šiuo metu vykstančiuose teismo posėdžiuose apklausiami liudytojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

kikas

reikalinga mirties bausme, būtų daugiau tvarkos su tokiais

2019 rugseji

dabar jau neuzilgo 2023 rugsejis.... operatyviai cia policija ir teismai sukas... operatyviai.... per tiek laiko auka galejo 500 kartu paskandint reanimuot ir vel paskandint a geroves recidivistai tuo metu vaiksciojo laisveje ir dairesi kuri privalomu mokesciu ir prievoliu atlikeja cia papist suluosint apiplest... 14 kartu teistas a geroves perauklejimo sistema niekaip nesugeba jo ne pagydit nei paremontuot...14 kartu teistas !! ...a PALECKiui ir jo pasekejams uz pasisakymus gerbiama prokurore iskart be skrupulu pasiule priverstini medikamentini gydima ...

idėja...

galima tas dvi šiukšles perdirbt į biokraiką katėms , nors, pagalvojus, kaži, ar normali katė ant tokių šiktų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS