Kaune du vyrai susiginčijo dėl elektromobilio įkrovimo laido: vienas iš jų išsitraukė pistoletą | KaunoDiena.lt

KAUNE DU VYRAI SUSIGINČIJO DĖL ELEKTROMOBILIO ĮKROVIMO LAIDO: VIENAS IŠ JŲ IŠSITRAUKĖ PISTOLETĄ

  • 53

Penktadienio vakarą Kaune dėl elektromobilių įkrovimo laido susiginčijo du vyrai. Vienas iš jų išsitraukė ginklą ir jį demonstravo.

Kaip praneša Policijos departamentas, penktadienį, apie 22 val., Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, automobilių stovėjimo aikštelėje, prie automobilių elektros įkrovimo stotelių priėjo vyras (gim. 1974 m.), kuris iš vyrui (gim. 1976 m.) priklausančio automobilio „Porsche“ savavališkai ištraukė įkrovimo laidą.

Tarp vyriškių kilo konfliktas, kurio metu laidą ištraukęs vyras iš rankinės išsitraukė pistoletą ir jį akivaizdžiai demonstravo, taip savo elgesiu bei veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai.

Iš vyro paimtas teisėtai laikomas pistoletas, jam įteiktas šaukimas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pagal įstatymą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

O

Kas per laikai, kas per papročiai: dėl šniuro pasiruošę nušauti viens kitą. Sėkmės, normaliems žmonėms liks daugiau vietos.

visų aplinkybių nedetalizuoja

ar ten tikrai buvo ar buvo tik daiktas panašus į tai kas pareiškėjui pasirodė..... bet jei tikrai taip buvo tai visai greit skelbimuose matysim naują daigto pardavimo skelbimą.

Kaunas "kaunui"

Ir koks pavojus grėsė psichui su gynklu? Pagal straipsnį psichui nepatiko kad kažkas kraunasi tuomet, kai jis panorėjo krautis, normaliam tai nesukeltu jokio pavojaus, bet psichui pavojus atsiranda ne iš aplinkos be jo galvoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS