Kaune girtas BMW vairuotojas sukėlė eismo įvykį | KaunoDiena.lt

KAUNE GIRTAS BMW VAIRUOTOJAS SUKĖLĖ EISMO ĮVYKĮ

  • 3

Sekmadienį Kaune eismo įvykį sukėlė girtas BMW vairuotojas.

Kaip praneša Kauno policija, liepos 26 d. apie 20.25 val. Savanorių pr., nuo Taikos pr. link Uosio g., automobilis „BMW 320“, vairuojamas 28-erių vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Audi A4“, vairuojamą bendraamžio.

Atvykę pareigūnai patikrino BMW vairuotojo blaivumą. Paaiškėjo, kad jis gerokai įkaušęs – alkoholio matuoklis parodė 1,77 prom. girtumą.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

GALERIJA

  • Kaune girtas BMW vairuotojas sukėlė eismo įvykį
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: girtas vairuotojas, BMW, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

RJ

Matote, kaip dabar matosi is ivykiu suvestiniu, tai BMW vienodai vaziuoja taip pat , ar jis /vairuotojas/ girtas ar blaivas.Puikiai matosi ju vaziavimo kultura keliuose.O labai gaila, nes BMW -puikios masinos.

Sūduvis

Kuriems galams daugiau kaip 1.5 promilės įpūtusiems skelbiama kad gresia baudžiamoji atskomybė, parašykit jei kas žino kiek pijokų buvo nubausta realia laisvė atėmimo bausme?????

Be

BMW niekaip!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS