Kaune – kelių gaidelio sulaikymas: vairavo girtas ir pasipriešino pareigūnams | KaunoDiena.lt

KAUNE – KELIŲ GAIDELIO SULAIKYMAS: VAIRAVO GIRTAS IR PASIPRIEŠINO PAREIGŪNAMS

  • 3

Penktadienio vakarą Kaune pareigūnai turėjo gerokai paplušėti, nes sulaikomas girtas vairuotojas dar bandė priešintis. Pažeidėjas sutramdytas tik uždėjus antrankius.

Penktadienį prieš 19 val. portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad Kaune, Kalniečių ir Žeimenos gatvių sankryžoje vyksta neeilinis sujudimas. Skaitytojai stebėjosi, už ką ant šaligatvio paguldytas vyras, kuris dar buvo surakintas antrankiais.

Portalas susisiekė su Kauno policijos atstovais, kurie patvirtino, kad šioje vietoje buvo sulaikytas girtas vairuotojas.

"Gavome gyventojų pranešimą apie galimai neblaivų "Volkswagen Passat" vairuotoją. Kaip ir visuomet, tokiais atvejais reaguojame žaibiškai, todėl netrukus patrulių ekipažas susekė ir sustabdė minėtą transporto priemonę", – pasakojo pareigūnas.

Pasak jo, sulaikomas neblaivus pilietis dar ir pasipriešino, todėl jis buvo parverstas ant šaligatvio ir surakintas. 

"Žmogus atsisakė vykdyti pareigūnų reikalavimus, net nenurodė savo tapatybės. Jis nugabentas į komisariatą, kur bus atlikti visi reikalingi procesiniais veikslai", – sakė Kauno policijos atstovas.

Neatmetama, kad sulaikytajam teks atsakyti baudžiamąja tvarka, tačiau tą spręs teismas.

Baudžiamojo kodekso 281 str. 7 d. numato, kad tas, kas vairavo transporto priemonę būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio – baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

888

Norejau tik paklaust , kodel tokiems gaidziams-gaideliams , kurie psychuoja apsinese, negali Policija pyst y galva kad atsijungtu , daugiau nekeltu balso niekados gyvenime ,tupetu savo kamputyje ramiai

Arce

Geras video,atsibodo ziuret..

Varpos&Waginos

Pisatas - bad karma !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS