Kaune nuo tarnybos nušalintas neblaivus policininkas | KaunoDiena.lt

KAUNE NUO TARNYBOS NUŠALINTAS NEBLAIVUS POLICININKAS

  • 4

Antradienį Kaune nuo tarnybos nušalintas neblaivus policijos pareigūnas. Anot Kauno policijos atstovės, apie tai pranešė ne šio vaizdo šokiruoti visuomenės atstovai. Neblaivų pareigūną demaskavo principingi kolegos.

Oficialiai pranešama, kad tarnybos metu neblaivus uniformuotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas, gimęs 1965 metais, buvo pastebėtas 7 val. 37 min. Kaune, Savanorių prospekte. Jam nustatytas 1,50 promilės, t.y. vidutinis girtumas.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad tokios būklės šis pareigūnas buvo po naktinės pamainos, kuri dar buvo nepasibaigusi, dėl ko yra pagrindo įtarti, jog buvo girtauta tiesiog tarnybos metu. Demaskuotojo tarnybos vieta – Savanorių prospekte esantis Patrulių rinktinės pastatas, kuriame ir konstatuotas šis skandalingas faktas. Pradėjus Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pastato Parodos kalno papėdėje kapitalinį remontą, į Savanorių prospektą iš ten buvo perkelta ir budėtojų dalis.

Kuriame padalinyje tarnavo šis policijos veteranas, neatskleidžiama. Tepasakyta, kad tai – Viešosios tvarkos valdybos pareigūnas. Nušalinus jį nuo tarnybos, pradėtas tarnybinis tyrimas, kuri atlieka Kauno apskrities VPK Imuniteto valdyba.

Neblaiviam tarnybos metu pareigūnui gresia atleidimas iš darbo. Tokia, anot Kauno policijos atstovės, tradiciškai būna tokių tarnybinių tyrimų baigtis.

Tokiu atveju šis policijos veteranas netektų ir jau užsitarnautos pareigūno pensijos. Tiesa, kaip portalui teigė jo kolegos, tik trejiems metams, po kurių vėl galėtų į ją pretenduoti.     

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

65 gimimo

Tai iki kiek gali būti policaj?

Klausimas

Kada viešins pagautus girtus žurnalistus? Kažkaip tai šita kasta neliečiama? Kodėl?

Q

bet mildažytė stipriai pralenkė mėnta ir ne griovy gulėjo bet vairavo ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS