Kaune parduotuvę apvogę jaunuoliai grobiu pasidžiaugti taip ir nespėjo | KaunoDiena.lt

KAUNE PARDUOTUVĘ APVOGĘ JAUNUOLIAI GROBIU PASIDŽIAUGTI TAIP IR NESPĖJO

  • 3

Maisto prekių parduotuvę Kaune apiplėšti bandę jaunuoliai tą pačią naktį buvo operatyviai sulaikyti pareigūnų, į pagalbą pasitelkus tarnybinį šunį, kuris ir nuvedė policininkus pas netoli nuo įvykio vietos pabėgusius asmenis.

Šeštadienio, gegužės 8-osios naktį apie 03.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Kalniečių gatvėje esančioje maisto prekių parduotuvėje suveikė signalizacija, apsaugos darbuotojai rado išdaužtą parduotuvės stiklą. Į įvykio vietą nuvykę pareigūnai pastebėjo, kad parduotuvės teritorijoje išlieti skysčiai, kurie driekėsi per visą automobilių stovėjimo aikštelę, todėl sekti karštomis pėdomis buvo pasitelktas policijos tarnybinis šuo. Jis pareigūnus ir nuvedė pas netoliese nuo įvykio vietos pabėgusius du vagis: aštuoniolikos ir 21-erių metų jaunuolius.

Tikrinant įvykio aplinkybes, vieno iš vaikinų namo rūsyje rasti iš parduotuvės pavogti alkoholinių gėrimų buteliai, parduotuvei padaryta turtinė žala dar tikslinama. Dėl šio įvykio įtarimai pareikšti anksčiau neteistam aštuoniolikmečiui kauniečiui, jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. 

Kauno pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia bauda, areštas, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Dabar lauksim teismo

Cirko..

kestas

is salia esancio baro isejo alkoholikai sugalvojo nusibaigt pasipildyt bet nepaejo

Kopustas.

MAKSIMALIAI GAUS LYGTINUMĄ DVIEM DIENOM IR BYLA BAIGTA. TOKIE JAU APGAILĖTINI lietuvos ĮSTATYMAI.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS