Kaune prie vairo pričiuptas mirtinai girtas vairuotojas | KaunoDiena.lt

KAUNE PRIE VAIRO PRIČIUPTAS MIRTINAI GIRTAS VAIRUOTOJAS

  • 10

Kauno policija praneša apie pričiuptus girtus vairuotojus.

Kaip praneša policija, rugpjūčio 1 d. apie 9.50 val. Kauno r., Giraitės k., A. Šapokos g. ir Karklų g. sankryžoje, automobilis BMW, vairuojamas neblaivaus 32-ejų vyro, kliudė automobilį BMW, vairuojamą 28-erių moters. Dėl patirtų sužalojimų moteris pristatyta į gydymo įstaigą. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,03 prom.

Tos pačios dienos vakarą, apie 19 val., Kaune, P. Lukšio g. ir Pakraščio g. sankryžoje, automobilį „Volvo“ vairavo neblaivus 37-erių vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 5 prom. Tokį apsvaigimą medikai vertina kaip pavojingą sveikatai ir gyvybei.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3.10 val., Kaune, Savanorių pr., automobilį „Opel Insignia“ vairavo neblaivus 35-erių vyras. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,73 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

V ir Gis

Kai parašo,,mirtinai sužolojo" tai reiškia užmušė. O čia ,,mirtinai girtas" . Tai jis gyvas ar jau nebe?

Lordas

Priciupo girta,o iki namų ar parvezet,alaus uzvaziavot nupirkt,lodariai

Pavojus \\\\\.../////

aš "TRIKOJIS" parašiau,kad kodėl pijokų nesodina į "cypę" ir net 3 "alxašai" prieš 8 nepritaria mano siūlymui,dai didelis pijokų-žudikų ratas,tai pavojus,nes nemažas proc.ruošiasi toliau gerti (svaigalus) ir vairuoti nebaudžiamai ir žudyti.____LABAI blogai dirba policija ir YPAČ "teismai".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS