Vėl žmogžudystė Žaliakalnyje: įtariamasis policiją į nusikaltimo vietą iškvietė pats | KaunoDiena.lt

VĖL ŽMOGŽUDYSTĖ ŽALIAKALNYJE: ĮTARIAMASIS POLICIJĄ Į NUSIKALTIMO VIETĄ IŠKVIETĖ PATS

  • 12

Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius sekmadienio kriminalus šalyje pradedamos pranešimu iš Kauno. Šiąnakt viename Žaliakalnio daugiabutyje rastas nužudytos jame gyvenusios moters kūnas. Ir tai jau antras toks sunkus nusikaltimas šiemet Kaune. Pirmoji žmogžudystė taip pat buvo užregistruota Žaliakalnyje – kaip jau rašyta, sausio viduryje vieno privataus Liškiavos gatvės namo, kuriame pastaruoju metu niekas negyveno, kieme buvo aptiktas čia apgaule atsivilioto verslininko kūnas.

Apie antrąją šių metų žmogžudystę Kauno policijai buvo pranešta šiąnakt – apie 1 val. Apie tai, kad vieno Kalniečių gatvės daugiabučio bute – negyva jo sutuoktinė, informavo pats įtariamasis jos nužudymu.

Sureagavus į šį pranešimą, minėtame bute 1.28 val. rasta 56-erių metų moteris be gyvybės ženklų. Jos kūne, aptiktame kambaryje – ant grindų, konstatuotos smurto žymės ir kirstinė žaizda galvoje. Neatmetama, kad pastaroji atsirado krentant nuo patirtų smūgių.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Įtariamajam sutuoktinės nužudymu, kuris sulaikytas nusikaltimo vietoje, konstatuotas 2,29 prom. girtumas. Tačiau neatmetama, kad jis galėjo taip smarkiai prisigerti ir po to, kai suprato, ką padarė. Šią prielaidą, t.y. kada tiksliai buvo įvykdytas šis nusikaltimas, turėtų patikslinti teismo medicinos ekspertai.

65-erių įtariamasis uždarytas į areštinę. Jo apklausa planuojama tik išsiblaivius.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šeimos nario nužudymo. Už tai Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

Anot teisėsaugininkų, butas, kuriame gyveno sutuoktiniai, nebuvo priskiriamas lindynei. Tačiau prieš šešerius metus įtariamojo sutuoktinės nužudymu atžvilgiu jau buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje, kuris buvo nutrauktas susitaikius.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais

daro viska ka nuzmogint.... pilietis gi nezmogus : jis privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejas, elektrikai, bankai, draudikai ji gali prievartaut ir apgaudinet i nieko asmenisko tiesiog vakaru kultura lietuviskai...politiku ir bankininku gerove 1 vietoj...a visa kita uzdrausim ir apmokestinsim... paklauskit savo tevu ir seneliu kada buvo nueje i kulturos namus grazios muzikos konserto paklausyt, kada paskutini karta jie buvo bibliotekoj ir pasiskolino romantiska knyga paskaityt....kada anie paskutini karta buvo kinoteatre ir ten paziurejo holivudo produkcija be smurto scenu... paklauskit.... ir jum pasakys ka metu 30 atgal ...minimum....a daba pagalvokim prie ko judam , ko trokstam ir kas realiai gaunasi ? jus jauciat a ne ka su sita politiku banda jus savo vaikams zveryna staot...?

Kad

Kas darosi Modesta jau nuo 16m pradejo daryt nusikaltimus , mano draugeli Klaido penktadieni Partizanu barake vos nepripjove kaip kiaules dar renimacijoje guli .dabar jau pilnamete gerai apykoje 3 men, uzdejo bus ramiau .

To anonimas

Vėl tu siautėjo vėl pamiršai vaistų išgerti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS