Kaune siautėjo du vyrai: žmonių akivaizdoje demonstravo ginklą ir šovė į orą | KaunoDiena.lt

KAUNE SIAUTĖJO DU VYRAI: ŽMONIŲ AKIVAIZDOJE DEMONSTRAVO GINKLĄ IR ŠOVĖ Į ORĄ

  • 20

Ketvirtadienį du vyrai Kaune pistoletu šovė į orą.

Kaip pranešė policija, vasario 15 d. apie 16 val. Kaune, M. K. Čiurlionio gatvėje, neblaivus (1,12 prom.) 2000 metų gimimo vyras ir 1999 metų gimimo vyras žmonių akivaizdoje demonstravo daiktą panašų į pistoletą bei vieną kartą iššovė į orą.

Ginklas buvo paimtas, o įtariamieji uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

laisves atemimas

negasdina... visai... visiskai... naujas erdvus dazais kvepiantis europinio lygio hostelas pavadinimu kalejimas ...su all included...malonus aptarnaujantis personalas,...skanus sveikas subalansuotas maistas... nemokama med prieziura... siluma ..stogas ..svarus patalas...guli sau kula smaukai jegas oriai senatvei kaupi...ir jokiu mokesciu...jokiu abonementu...jokiu elektriku aferistu....a isejes i laisve ir sulaukes orios senatves pareiksiu pretenzija kalejimuj kad is manes ateme galimybe uzsidirbt ir dabar maza pensija man moka... 100% isitikines kompensacija prisiteisiu

Pastebėjau

Komentaruose kacapai reiškiasi, jeigu drąsus išeik į miestą su rusyno vėliava, pažiūrėsim kiek nueisi... neapsimyžęs.

schtyrlitz

strelial v slepuju-slepaja upala
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS