Kaune sužaloti du vyrai: vienas subadytas, kitas sumuštas ir įkalintas sandėliuke | KaunoDiena.lt

KAUNE SUŽALOTI DU VYRAI: VIENAS SUBADYTAS, KITAS SUMUŠTAS IR ĮKALINTAS SANDĖLIUKE

  • 3

Naktį į sekmadienį Kaune įvyko mįslingas incidentas, dėl kurio sulaikyti trys jau ne kartą teisti įtariamieji. Viena jų auka subadyta peiliu. Kita – su daugybiniais sumušimais aptikta surišta sandėliuke. Pradėtas ikiteisminis tyrimas ne tik dėl nesunkaus, kol dar nėra galutinių medikų išvadų, sveikatos sutrikdymo, bet ir dėl neteisėto laisvės atėmimo.

Kuo šis incidentas galėjo baigtis, jeigu ne pilietiškas asmuo, prieš pat vidurnaktį pranešęs, kad Vilijampolėje, Linkuvos gatvėje penkiese muša vieną, neaišku.

Policija suskubo laiku – nurodytoje vietoje aptiktas ne tik 33-ejų metų nukentėjusysis su penkiomis durtinėmis žaizdomis, bet ir trys įtariamieji šiuo nusikaltimu. 

Minėti 30-ies, 35-erių bei 45-erių metų asmenys sulaikyti 48 valandoms. Visi jie buvo neblaivūs. Pristačius į policiją, visiems, pirminiais duomenimis, nustatytas daugiau kaip 1 prom. girtumas.

Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, netrukus viename iš čia pat esančių atvirų sandėliukų aptiktas dar vienas nukentėjusysis. Šiam 34-erių metų asmeniui, kuris, pirminiais duomenimis, buvo surištas, konstatuoti daugybiniai sumušimai.

Abu nukentėjusieji po apžiūros gydymo įstaigoje, kur juos pristatė greitosios pagalbos medikai, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Teigiama, kad ir jie abu, kaip ir įtariamieji, teisti. Ir ne kartą. Tačiau, ar taip pat buvo neblaivūs, kol kas patikslinti negalėta.

Šiandien ryte pradėtos sulaikytųjų apklausos, po kurių bus sprendžiama, ar kreiptis į teismą su prašymu juos suimti. Pirminiais duomenimis, įtariamieji kol kas nelabai linkę bendrauti su teisėsauga. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Eugenijus Grinevičius.

Policija gerai dirba Kaune, sulaikė 3 įtariamuosius.

Sėtinys

Kaži ar užpuolikas turėjo tokį peilį, kur nuotraukoje. Tokie peiliai gerokai kainuoja. O užpuolikai - tai vergetos bėdžiai....

Kopustas.

Jeigu buvo neplamuotas suzeidimas, itariamuosius deretu paleist, vistiek gal tik nesunkus kuno suzeidimas. Ziurekit ka tas mamytes vaikelis karatistas padare ir megaujasi laisve, tad ir siuos kaltus tris vyrukus deretu paleist i laisve.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS