Šilainių daugiabutyje dvi paras smurtauta prieš nepilnametę? | KaunoDiena.lt

ŠILAINIŲ DAUGIABUTYJE DVI PARAS SMURTAUTA PRIEŠ NEPILNAMETĘ?

  • 15

Vėlų penktadienio vakarą Kauno policija gavo pranešimą, kad viename Šilainių daugiabutyje jau dvi dienas smurtaujama prieš nepilnametę. Vienas iš jos skriaudikų – patėvis, kuriam talkino sugėrovas.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, apie šį įvykį pareigūnams pranešė nepilnametės mama. 

Nuvykus jos nurodytu adresu į vieną Šarkuvos gatvės butą, ten rasti du neblaivūs vyrai ir paauglė.

Kaip praneša Policijos departamentas, po šio 22 val. 42 min. gauto pranešimo minėtame bute sulaikyti du neblaivūs (1,81 ir 1,69 prom.) 41-erių metų asmenys.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse taip pat praneša važiavę į šį butą. Juos apie 1 valandą nakties pagalbon kvietėsi policija, negalėdama ten patekti. Ugniagesiai gelbėtojai padėjo pareigūnams tai padaryti.  

Įtariamieji smurtavę prieš nepilnametę ir net, remiantis Baudžiamojo kodekso straipsniu, dėl kurio taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas, – grasinę ją nužudyti, – jau ne kartą teisti. Nukentėjusiosios patėvis – 25 kartus. Jo draugas – 31 kartą. Be to, abu ne kartą bausti už administracinius nusižengimus. Vienas – virš 40, kitas – virš 20 kartų.

Abu jie uždaryti į policijos areštinę.

Pirminiais duomenimis, patėvis paauglę ne tik mušė, bet ir smaugė. Ją apžiūrėję medikai konstatavo nubrozdinimus kakle. O patėvio draugas grasino paauglę nužudyti.

Po medikų apžiūros 15-metė išleista gydytis ambulatoriškai. Dėl nukentėjusiosios psichologinės būklės nuspręsta jos apklausą kol kas atidėti.

Pirminiais duomenimis, paauglės patėvis ir mama – romų tautybės. Šiuo metu jie kovoja su kuriuo liks gyventi 15-metė. Ir ji buvo pas patėvį, nes kol kas tokia yra nustatyta paauglės bendravimo su mama bei patėviu tvarka. Ši į policijos suvestines patekusi istorija įvyko, kai 15-metė turėjo būti pas patėvį.

Gairės: smurtas prieš nepilnametę, smurtas, girti vyrai, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Stal

Bet čia irgi visaip gali būti... gali būti kad pacankė norėjo eiti tusintis o patėvis jos neišleido, nu ok - gėrė su korišu... o ta įsižeidė ir prisitrynė žiedais kaklą ir pasiuntė mamai nuotraukas kad ala smaugė ją, ta aišku mentus kvies... čia irgi... iš žurnalistų pozicijos viską vertinti? Nereiktų skubėti. Čigonai, paprastai, turi puikų jausmą apie tai kur galima lenkti lazdą ir kur yra stop-riba. Kol istorija neaiški tai nereiktų teisti žmonių, bet jeigu rimtai jiems stogus nurovė ir pacankę kankino tai dėti juos už grotų prie parašos. Bet, iš asmeninės patirties, čigonai labai saugo savo artimus ir draugus, šeimoje smurtas - daug retesnis dalykas nei kad pas kai kuriuo kitus.

Vaiko teisės visame gražume

vaikui geriausia globa- nusikaltėlis recidyvistas ir dar patėvis. O jei tikri normalūs tėvai padrausmina išdykėlį, tai vaiką atima ir užtampo po teismus,

įdomu

kas paskyrė paauglės buvimo vietą pas 40 kartų teistą patėvį,ar jums viskas gerai su galva?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS