Kauniečių akivaizdoje šlapinęsis „Lampėdžio riteris“ sudomino ir teisėsaugą | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIŲ AKIVAIZDOJE ŠLAPINĘSIS „LAMPĖDŽIO RITERIS“ SUDOMINO IR TEISĖSAUGĄ

  • 41

Saulėtą penktadienio vakarą portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas įžūlus kauniečio poelgis moters ir vaiko akivaizdoje. Viešoje vietoje šlapinęsis ir nepadoriais gestais besišvaistęs vyras sudomino ir teisėsaugą.

Kaunietė Asta (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi) pasakoja, kad pastarąsias dienas plieskiant kaitriai saulei dažnai užsuka prie Lampėdžio ežero išsimaudyti. Ten su pirmoke dukra ji nuvažiavo ir ketvirtadienio vakarą.

„Kai atvažiavome, čia buvo sausakimša žmonių, automobiliui pastatyti sunkiai radome vietą. Mašinos buvo sustatytos abiejuose kelkraščiuose. Važiuodama keliu pamačiau, kad priešais mane, priešinga kryptimi važiuoja mikroautobusas, kuris tai pasitraukia arčiau šalikelės, tai vėl važiuoja. Nemažą atkarpą taip prasilenkdami važiavome, kol vienoje vietoje turėjau stabtelėti – pasitraukti arčiau dešiniojo krašto negalėjau dėl čia esančio nutrupėjusio asfalto, o mikroautobusas netilpo pravažiuoti dėl kelkraštyje sustatytų kitų automobilių. Taip ir sustojome priešais“, – pasakojimą portalui pradeda kaunietė.

Jis negerbia ne tik tos moters, kuri kartu su juo važiavo mikroautobuse, bet ir visų kitų aplinkinių žmonių. Jau nekalbu apie vaikus.

Pasak moters, to, kas įvyko paskui, ji tikrai nesitikėjo. 

„Mikroautobuse sėdėjęs pusamžis vyras pradėjo man rodyti įvairius gestus ir staiga išlipo iš savo automobilio. Tuomet perėjo į mano kelio pusę, sustojo ir ėmė šlapintis. Laimė, bent jau nusisuko priekiu į krūmus“, – pokalbio metu bandė pašmaikštauti Asta.

Tačiau netikėto incidento metu moteriai taip linksma nebuvo. Kaip ji teigia, neprognozuojamas nepažįstamojo elgesys ėmė kelti nerimą, juolab, kad kartu automobilyje sėdėjo ir mažametė dukra.

„Paskambinau vyrui ir paklausiau, kur jo automobilyje rasti mygtuką, automatiškai užrakinantį transporto priemonę. Galvojau, kad nusišlapinęs vyras gali sugalvoti ir dar ką nors. Gal net mane ištraukti iš automobilio“, – toliau dėsto pašnekove ir užsimena, kad jai teko stovėti apie 10 minučių, o važiuoti atgal ji negalėjo dėl už jos automobilio nusidriekusios kitų mašinų eilės.

Vaizdo įraše matoma, kad atlikęs gamtinius reikalus vyras grįžta į savo automobilį, tačiau prieš įlipdamas į jį dar spėja parodyti nepadorų gestą. Tuomet įlipa ir šiaip ne taip prasilenkdamas su Astos automobiliu nuvažiuoja.

„Gal jis kokių sveikatos sutrikimų turi, kad taip staiga prispyrė“, – šypsosi kaunietė.

Skaitytoja pamini, kad labiausiai pikta dėl čia nuolat būnančių ir tuo metu taip pat buvusių vaikų bei moterų.

„Šis „Lampėdžio riteris“ negerbia ne tik tos moters, kuri kartu su juo važiavo mikroautobuse, bet ir visų kitų aplinkinių žmonių. Jau nekalbu apie vaikus. Taip elgtis suaugęs žmogus neturėtų“, – pokalbį baigia Asta.

Portalui susisiekus su Kauno policijos atstove ji patvirtino, kad toks minėto asmens elgesys užtraukia administracinę atsakomybę.

„Šį atvejį traktuojame kaip viešosios tvarkos pažeidimą, už kurį asmuo turi atsakyti įstatymų numatyta tvarka“, – sakė policijos atstovė.

Primenama, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Gairės: Lamžėdžio ežeras, viešosios tvarkos pažeidimas, šlapinosi prie Lampėdžio, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (41)

per ta pati

O kauno mentai nieko nedarys nes visi draugeliai

tas pats

O KD paslepe jo roza ir numerius buso. Bijo dar kaskas ju...

Liutauras

Jei neklystu tai Vidui Antanui Glinskui pusle nelaiko. O Daktaru sunauja vis dar inkscia komentaruose. Dinozaurai jus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS