Kauno avarijose sužaloti du vaikai: vienas vežtas priekinėje sėdynėje ir neprisegtas saugos diržu | KaunoDiena.lt

KAUNO AVARIJOSE SUŽALOTI DU VAIKAI: VIENAS VEŽTAS PRIEKINĖJE SĖDYNĖJE IR NEPRISEGTAS SAUGOS DIRŽU

  • 0

Per porą antradienio vakaro valandų skirtingose Kauno sankryžose nukentėjo du automobiliais vežti mažamečiai. Abiem atvejais teoriškai dėl to kalti kitų transporto priemonių vairuotojai. Nors su vienu iš jų kalte turėtų dalintis ir vieną iš sužalotų vaikų vežęs vairuotojas.

Apie 17 val. Ateities plento ir Taikos prospekto sankryžoje į stovintį ir kairėn pusėn besirengiantį sukti automobilį „Honda CR-V“, vairuojamą 45 metų vyro, atsitrenkė į priešpriešinę eismo juostą įvažiavęs „Renault“. Panašu, kad tai įvyko šio taip pat 45-erių metų vairuotojui bandant automobilį „Honda“ aplenkti. Po šio neatsakingo manevro jam, pirminiais duomenimis, nustatytas 0,73 prom. girtumas. O per jo sukeltą eismo įvykį nukentėjo bandyto aplenkti automobilio vienuolikmetis keleivis.

Anot Lietuvos kelių policijos tarnybos, minėtas eismo įvykis antradienį buvo vienintelis šalyje, sukeltas neblaivaus vairuotojo, per kurį nukentėjo žmonės.

Apie 19 val. Baltų prospekto ir J. Grušo gatvės sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforų, į kairę, nors leidžiama važiuoti tiesiai ir į dešinę pusę, sukdamas automobilis „Tesla“, vairuojamas 32 metų Didžiosios Britanijos piliečio, susidūrė su „Range Rover Sport“, prie kurio vairo sėdėjo 40-metis. Nukentėjo pastarojo automobilio keleivis – aštuonmetis berniukas, pirminiais duomenimis, važiavęs priekinėje sėdynėje ir neužsisegęs saugos diržo. Sužalotas vaikas iš įvykio vietos nuvežtas į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį eismo įvykiuose vaikai nukentėjo tik Kaune.

Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, nukentėjo vaikai, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS