Kauno gatvėse vėl formuojasi automobilių spūstys | KaunoDiena.lt

KAUNO GATVĖSE VĖL FORMUOJASI AUTOMOBILIŲ SPŪSTYS

  • 6

Penktadienį daugeliui vairuotojų, norinčių numatytą tikslą pasiekti laiku, gali to ir nepavykti padaryti.

Vairuotojai praneša, kad automobilių eilės šiek tiek po 16 val. nusidriekė Baršausko gatvėje ir Pramonės prospekte, ties VI fortu. 

Kantrybė seko ir kitose miesto vietose įstrigusiems vairuotojams. „Jeigu šį savaitgalį dar norite grįžti namo, tai Ateities plento siūlau vengti“, – skundėsi Darius.

Pranešama, kad apie 17 valandą kylant į Milikonių kalną taip pat pradėjo formuotis automobilių spūstis, mat čia įvyko avarija.

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad skaudžių avarijų nuo 16 val. neįvyko. Visi eismo įvykiai yra techniniai.

GALERIJA

  • Kauno gatvėse vėl formuojasi automobilių spūstys
  • Kauno gatvėse vėl formuojasi automobilių spūstys
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo spūstys, avarijos
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Morkūnai

Tu kada galvą persišviesk, ir paprašyk daktaro kad pakomentuotų ko ten dar yra/ nėra.

P.Morkūnas

Apmokedtink mašinas kokia 1000euru metams kamčiu nebus.

R

Ačiū kad beveik sunaikinote visuomeninį transportą. Liaudis važiuotų su visuomeniniu ir padėtų savo automobilius į garažus, bet autobusai kursuoja taip "dažnai" kad reikia laukti po valandą ir daugiau, o savaitgaly iš vis geriau nekelt kojos iš namų.Tad atsakymas į klausimą kodėl siaubingi kamščiai. Ačiū Kauno viešojo transporto skyriui už pastovų visuomeninio transporto žlugdymą. 30 metų ir jokio progreso nematyti. Maršrutų Srautai nesureguliuoti, autobusai pagedę, seni ir niekam tai neįdomu, o pravažiavimo kainos toli gražu nesimbolinės...O kiek neatvažiuoja ir reikia pastoviai skambinėti ir teirautis kad neatvyko nurodytu laiku arba visai neatvyko. Atsakymas būna- sugedo arba autoįvykis:)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS