Kauno kriminalistų rankose – apsukrus narkotikų „dileris“: įkliuvo su 2 kg „žolės“ | KaunoDiena.lt

KAUNO KRIMINALISTŲ RANKOSE – APSUKRUS NARKOTIKŲ „DILERIS“: ĮKLIUVO SU 2 KG „ŽOLĖS“

  • 13

Kauno kriminalistai balandžio 27 d. sulaikė asmenį, kuris įtariamas ilgą laiką Kauno mieste platinęs narkotines medžiagas – kanapes. Šis ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas prieš pusmetį. Tačiau tik dabar pavyko jį sulaikyti su įkalčiais. Ir panašu, kad įtariamajam to visai nesitikint.

Kaip praneša Kauno policija, sulaikytasis įkliuvo gabendamas savo automobiliu ne mažiau kaip 2 kg kanapių.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė šį 43-ejų metų asmenį, gyvenantį vadinamajame Šeštojo forto kvartale, antradienio vakare.

Anot teisėsaugininkų, jų laimikis – sulaikytojo automobilio salone gabentas krepšys su kanapėmis, pernelyg šio neslepiant, nebuvo atsitiktinis. Nors įtariamasis buvo ypatingai atsargus ir itin gerai užsimaskavęs bei taikė įvairias konspiracijos priemones. Pavyzdžiui, bendravo tik su siauru ratu asmenų. Tačiau, turimais duomenimis, jo platintas kanapes galėjo įsigyti nemažas Kauno miesto gyventojų skaičius.

Apie tai, kad įtariamasis nesitikėjo įkliūti tokiomis aplinkybėmis, liudija ir jo elgesys sulaikymo metu. Iš pradžių jis net nesuprato, kas vyksta. O, kai suprato, net nebandė priešintis.

Sulaikytasis su jokiomis Kauno gaujomis nesiejamas, nors – jau kelis kartus teistas. Du pastarieji jo teistumai – taip pat už kvaišalų platinimą. Tačiau lig šiol jis išvengdavo realios laisvės atėmimo bausmės. Ir, panašu, kad toliau darė tą patį, nes ir šiuo metu niekur oficialiai nedirbo.

Už neteisėtą disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų, dėl ko pradėtas ikiteisminis tyrimas, gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.

Rytoj bus kreipiamasi į teismą dėl įtariamojo suėmimo maksimaliam trijų mėnesių terminui. Šis teismo posėdis tradiciškai planuojamas nuotoliniu būdu, surengus vaizdo konferenciją su areštine, į kurią 48 valandoms uždarytas įtariamasis.

Kaip jis linkęs teisintis dėl nusikalstamo savo krovinio bei šio kilmės, teisėsaugininkai nekomentuoja. Motyvuojama tuo, kad ikiteisminis tyrimas tik prasidėjo.

GALERIJA

  • Kauno kriminalistų rankose – apsukrus narkotikų „dileris“: įkliuvo su 2 kg  „žolės“
  • Kauno kriminalistų rankose – apsukrus narkotikų „dileris“: įkliuvo su 2 kg  „žolės“
  • Kauno kriminalistų rankose – apsukrus narkotikų „dileris“: įkliuvo su 2 kg  „žolės“
  • Kauno kriminalistų rankose – apsukrus narkotikų „dileris“: įkliuvo su 2 kg  „žolės“
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Kopustas.

Aš manau jog Lietuvoje turėtų ir privalėtų būti įteisinti Žolės rūkymo Klubai arba paprasčiau kalbant Žolės rūkymo Barai, kaip, kad ir Alkoholio Barai kuriuose Žmonės nusigeria ir tipo viskas OK. Tą patį galėtų padaryt ir su Žolės rūkoriais. Nevisi žmonės mėgsta atsipalaiduot nuo Alkoholio, tarkim visi žmonės skirtingi ir tai normalu, kažkam užtenka atsipalaidavimui 250 gramų stipraus alkoholinio gėrymo, kitam žmogui užtenka surūkyt susuktą iš žolės cigaretę, ir tai sakyčiau atsipalaidavimui tikrai sveikiau nei, kad Alkoholis, tik visatai nederėtų būti leidžiama rūkyti kur tik panorėjus, o tik tam tikrose vietose, kaip, kad Žolės rūkymo Klubuose arba Žolės rūkymo Baruose.

kauniete TO KOPUSTAS

Varkšas kopustas susinervino matyt jau bandė kaifa pagavo varkšelis Ko siunti kopustai matai kad tavoras jau i lietuva pristatytas čia turbut tas su auskarais ir dažytom lupom pasirupino Nieko paragave visi leksit i armonaitės partija stoti

ona

Tai kaip supratau ivežė prekes nes PIŠ ARMONKAITĖ CMIL legalizuos laisvai o kokios parduotuvės prekiausn gal ir aš su dieduku patrauksiu Apsvaigsim tai ir seimas mums atrodis mielas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS