Kauno pareigūnai ieško įžūlaus vairuotojo: sukėlė avarinę situaciją ir paleido į darbą kumščius | KaunoDiena.lt

KAUNO PAREIGŪNAI IEŠKO ĮŽŪLAUS VAIRUOTOJO: SUKĖLĖ AVARINĘ SITUACIJĄ IR PALEIDO Į DARBĄ KUMŠČIUS

  • 10

Kauno apskrities pareigūnai ieško „Lexus“ vairuotojo, su kuriuo žada aptarti eismo kultūros, elgesio viešose vietose principus.

Kauno apskr. policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kai gruodžio 8 d., apie 11.30 val. Kaune, Baltų prospekte, automobilio „Lexus RX450H“ vairuotojas sukėlė avarinę situaciją, o pareiškėjui panaudojus automobilio garsinį signalą, prieš jį smurtavo, užblokavo kelią kitiems eismo dalyviams ir taip pažeidė viešąją tvarką.

Gyventojus, kurie nurodytu laiku buvo nusikalstamos veikos padarymo vietoje ir dėl to neturėjo galimybės pravažiuoti nurodyta gatve, taip pat asmenis, žinančius, kas galėjo vairuoti minėtą „Lexus“ automobilį bei galinčius suteikti informacijos apie įvykį pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 700) 60632 arba rašyti el. paštu jurate.surviliene@policija.lt.

Atvejų – ne vienas

Tokie viešosios tvarkos pažeidimai Kauno apskrityje užfiksuoti nebe pirmą kartą – lapkričio mėnesį pradėti keli tyrimai dėl panašiomis aplinkybėmis padarytų viešosios tvarkos pažeidimų.

Kaip teigia pareigūnai, lapkričio 18 d. apie 15.45 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje, kilo konfliktas tarp dviejų automobilių vairuotojų. Automobilio „Audi S6“ vairuotojas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, piktybiškai tyčiodamasis, vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams, sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką, smurtavo prieš kito automobilio vairuotoją.

O lapkričio 19 d. apie 15.40 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, dėl automobilių stovėjimo vietos kilusio konflikto metu, automobilio „Mercedes- Benz“ vairuotojas taip pat elgėsi įžūliai – smurtavo prieš kito automobilio vairuotoją, demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir trikdė viešąją tvarką.

Lapkričio 21 d. apie 10 val. Kaune, Pramonės prospekte, prieš automobilio vairuotoją taip pat smurtavo jam nepažįstamas asmuo.

Dėl visų šių atvejų buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pareigūnai pabrėžia, kad tokie įžūlūs viešosios tvarkos pažeidimai nėra toleruotini, o už tai Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse numatyta baudžiamoji atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

nauja valdzia

valio policijos sileriniai reformai, uzregistavom ir i stalciu

skubek

duot i triuba kol pats negavai

ANUPRAS

KUO PRABANGESNIS AUTOMOBILIS , TUO DIDESNIS DEBILAS UŽ VAIRO .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS