Kauno pareigūnams įkliuvo etatinis pažeidėjas – šį kartą ir vėl buvo visiškai girtas | KaunoDiena.lt

KAUNO PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO ETATINIS PAŽEIDĖJAS – ŠĮ KARTĄ IR VĖL BUVO VISIŠKAI GIRTAS

  • 4

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, rugpjūčio 2–8 dienomis, tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuota 540 greičio viršijimo atvejų.

Vėlų sekmadienio vakarą, apie 22.20 val., Kaune, T. Masiulio g., užfiksuotas gerokai greitį viršijęs BMW automobilis, kuris miesto gatvėmis, kur leidžiamas 50 km/val. greitis, važiavo 122 km/val. greičiu. Vairuotojui automatiniu būdu suformuotas ir išsiųstas protokolas su administraciniu nurodymu.

Rugpjūčio 8-ąją apie 11.40 val. Jonavos r., Upninkų kaime patruliuojantys pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“, kurį, kaip paaiškėjo, vairavo neblaivus vyras (gim. 1990 m.). Vairuotojas prisipažino vartojęs alkoholio ir iš vakaro, ir ryte. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,74 prom. Policijos pareigūnai taip pat nustatė, kad vyrui įsiteisėjęs teismo nuosprendis, draudžiantis naudotis teise vairuoti transporto priemones 5 metus. Už vairavimą neturint teisės to daryti vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Taip pat nustatyta, kad automobiliui neatlikta privalomoji techninė apžiūra, transporto priemonė neapdrausta ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Dar vienas neblaivus vairuotojas Jonavos rajone, šįkart dviračio, buvo išaiškintas tą pačią sekmadienio popietę, kiek anksčiau – apie 11.30 val. Žeimių miestelyje neblaivus dviratį vairavo Jonavos rajono gyventojas (gim. 1969 m.). Dviratininkui buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,06 prom. ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Rugpjūčio 7–8 d. Kaune ir Jonavos rajone buvo vykdyta policinė priemonė, skirta neblaiviems vairuotojams ir įvairiems KET pažeidimams išaiškinti. Patikrinus apie 1,5 tūkst. transporto priemonių, išaiškinta vienuolika neblaivių automobilių vairuotojų ir du dviratininkai. Taip pat nustatyti ir penki beteisiai vairuotojai, tarp jų du asmenys, vairavę transporto priemones, kai teisė vairuoti buvo atimta. Fiksuota ir keletas pėsčiųjų bei dviratininkų padarytų KET pažeidimų.

Iš viso per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai nustatė penkiolika neblaivių vairuotojų ir septynis dviratininkus. Taip pat nustatyta ir aštuoniolika asmenų, kurie vairavo transporto priemones neturėdami tam teisės.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo šeši eismo dalyviai (pernai iki rugpjūčio mėnesio pabaigos –šešiolika), dar 396 sužeisti (pernai – 408).

GALERIJA

  • Kauno pareigūnams įkliuvo etatinis pažeidėjas – šį kartą ir vėl buvo visiškai girtas
  • Kauno pareigūnams įkliuvo etatinis pažeidėjas – šį kartą ir vėl buvo visiškai girtas
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nu

kas tos baudos,jei jie nieko neturi ir baudu nemoka? Cirkas....

anupras

Kiek dar laiko bus terliojamasi su įvairaus plauko pažeidėjais rašant pažeidimų popiergalius? Ar nėra įstatymų, leidžiančių konfiskuoti piktybinių pažeidėjų mašinų, o pačius girtuoklius sodinti už grotų? Kol kas vadinama kova su pažeidėjais yra apgailėtina, ar ne, ponai?

Trikojis \\\\\.../////

Viršijus leistiną greitį 50 km/h,arba už sunkų girtumą,atimti vair.teises,anuliuoti med.pažymą ir siūsti pas psichijatrą,kofiskuojant a/m ir skirianat didžiulę piniginę baudą.---Ne vieta durniams,alkoholikams žmogžudžiams už vairo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS