Kauno pareigūnų nesugundė nei 200, nei 500 eurų kyšis | KaunoDiena.lt

KAUNO PAREIGŪNŲ NESUGUNDĖ NEI 200, NEI 500 EURŲ KYŠIS

  • 1

Rugsėjo 16 d. girti prie vairo sustabdyti vairuotojai savo nuodėmes bandė išsipirkti siūlydami Kauno apskrities pareigūnams kyšius, tačiau nesėkmingai.

Kaip rašoma Kauno policijos paros įvykių suvestinėje, trečiadienį apie 17.30 val. Kėdainių r., Pavermenio k., prie krovininio automobilio vairo sulaikytas neblaivus vyras (g. 1966 m.). Jam nustatytas 2,08 prom. girtumas. Siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės vairuotojas Kauno apskr. VPK pareigūnui pasiūlė 500 eurų kyšį. Sąžiningų pareigūnų jis nesugundė, o įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo esant neblaiviam ir papirkimo.

Prieš pat vidurnaktį, apie 23.40 val. košės prisivirė dar vienas vairuotojas. Šį kartą – Kauno rajone, Karmėlavoje. 51-erių vyras į alkotesterį įpūtė 2,27 prom. Siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės jis Kauno apskr. VPK pareigūnams pasiūlė 200 eurų kyšį. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nenorėjo rizikuoti?

Gali būti, kad kyšininkas jiems pasirodė kaip prisidengęs pareigūnų pasiųstas asmuo arba nenorėjo rizikuoti dėl mažo kyšio?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS