Kauno pareigūnų rankose – jauni „žolės“ platintojai | KaunoDiena.lt

KAUNO PAREIGŪNŲ RANKOSE – JAUNI „ŽOLĖS“ PLATINTOJAI

  • 7

Kauno pareigūnai gegužės pradžioje Kaune, Panerių gatvėje, automobilyje, aptiko galimai narkotinių medžiagų – kanapių. Tą pačią dieną policijos pareigūnai pasibeldė ir į galimai narkotines medžiagas platinusio vyro namų duris.

Gegužės 4 d. apie 19.50 val. Kaune, Panerių gatvėje, pas automobilio „Mercedes-Benz“ keleivį (g. 1990 m.) rasta galimai narkotinių medžiagų – kanapių. Tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo keleivis buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno rajono pareigūnai, atlikdami kitus ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatė ir sulaikė galimai narkotines medžiagas platinusį vyrą (g. 2003 m.).

Per kratas Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, jauno vyro gyvenamojoje vietoje, garažuose bei kitose asmeniui priklausančiose vietose, rasta skirtingų dydžių pakuočių su galimai narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis, hašišu bei skysčiais. supilstytais į skirtingo dydžio talpas, kurie dažniausiai maišomi su elektroninių cigarečių skysčiu, kitaip vadinamu „Smile“.

Kauno policijos nuotr.

Įtariamojo namuose rasta galimai veiklioji medžiaga sukelia psichoaktyvų poveikį, šis skystis galimai naudojamas elektroninėms cigaretėms, kurios yra ypač populiarios tarp vaikų ir jaunimo. Kauno rajono gyventojas anksčiau nebuvo žinomas policijos pareigūnams.

Kauno pareigūnai dėl šių įvykių – neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti – atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

GALERIJA

  • Kauno pareigūnų rankose – jauni „žolės“ platintojai
  • Kauno pareigūnų rankose – jauni „žolės“ platintojai
  • Kauno pareigūnų rankose – jauni „žolės“ platintojai
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Linksmoji Jadzė

Rinko lėšas šeimų maršui ? O gal mirštančiai Pakso partijai ?

laisves partija

laiduoja....

d

tai yra morganos(narkomanės),armonaitės ir visos lgbt(p tu)partijos užduotis koncervai pedofilai apie liberalus kalbėt nėra ka socdemai koncervu atmaina.MANO SUPRATIMU ŠIA VYRIAUSYBE JAU REIK VARYT SU ŠAKĖM NUO LOVIO,PIRMA ŽMOGĄ IR BANKOMATA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS