Muštynės pakaunėje baigėsi tragiškai: viena auka neišgyveno, kita slapstosi | KaunoDiena.lt

MUŠTYNĖS PAKAUNĖJE BAIGĖSI TRAGIŠKAI: VIENA AUKA NEIŠGYVENO, KITA SLAPSTOSI

  • 8

Trečiadienį Vilkijos apylinkėse esančiame Jaučakių kaime įvyko neeilinės muštynės, per kurias, pirminiais duomenimis, naudoti ir įvairūs žemės ūkio padargai. Vienas žmogus nužudytas, du, kaip pranešama, – policijos areštinėje. Nors portalo kauno.diena.lt duomenimis, pernakt dirbę pareigūnai iš viso buvo sulaikę šešis asmenis. Tarp jų – ir moterį.

Nužudytojo, kuriam buvo šešiasdešimt, kūnas su smurtiniais sužalojimais buvo rastas apie 18.30 val. prie vieno  Jaučakių kaimo namo. Ten, kur, pirminiais duomenimis, ir įvyko šios tragiškai pasibaigusios muštynės.

Apie tai pranešė kartu su velioniu nukentėjęs asmuo, dar kvietęs jam pagalbą, nežinodamas, kad šis – jau nebegyvas.

Kvietusysis pagalbą  taip pat buvo smarkiai sumuštas, dėl ko greitosios medikų išvežtas į gydymo įstaigą Kaune. Tačiau iš ten pabėgo. Ir yra ieškomas policijos.

Ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo pradėję pareigūnai iš pradžių sulaikė visą būrį įtariamųjų. Pusė jų buvo neblaivūs. Jiems nustatytas virš dviejų promilių girtumas.

Tačiau, pranešama, kad į areštinę uždaryti tik du asmenys. Vienas jų, gimęs 1957 m., – beveik nužudytojo bendraamžis. Kitas, gimęs 1981 m., – jiems abiem tinka į anūkus.  

Pirminiais duomenimis, viskas prasidėjo nuo išgertuvių, į kurias po kurio laiko atvyko daugiau asmenų. Kokiu tikslu, dar aiškinamasi. 

Dalis muštynių dalyvių jau buvo žinomi vietinei policijai. Nužudytasis – taip pat vietinis.

Tai – jau aštuntas šiemet Kauno apskrityje užregistruotas nužudymas. Visi kol kas buvo atskleisti. Pernai per pusmetį Kauno apskrityje žmogžudysčių buvo dvigubai daugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

B

Buvo be kaukės užtai mirė ilsėkis ramybėi

8

Budulių pilna Lietuva! Bet mentai tik alei koronkės nusikaltėlius gaudo!!! Gatvės pilnėja narko prekeivių... alio policija!!!!

BBD

Skaitykit ką rašo- Tai dar tik aštuntas atvejis, pernai buvo dvigubai daugiau.Dirbam dirbam, žudom, pjaunam, vejamės statistiką, neatsiliekam.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS