Kauno rajone po konflikto su sutuoktine vyras apšaudė į įvykio vietą atvykusius pareigūnus | KaunoDiena.lt

KAUNO RAJONE PO KONFLIKTO SU SUTUOKTINE VYRAS APŠAUDĖ Į ĮVYKIO VIETĄ ATVYKUSIUS PAREIGŪNUS

  • 22

Šeštadienį Kauno rajone vyras apšaudė pareigūnus.

Policijos duomenimis, 3.45 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Vijūkų kaime, Smiltės gatvėje, namuose, vyriškis smurtavo prieš sutuoktinę.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, vyriškis užsirakino namuose, o pareigūnams bandant patekti į namo vidų, vyriškis pro atidarytą langą iš šaunamojo ginklo į pareigūnų pusę iššovė du kartus. Per įvykį pareigūnai nenukentėjo.

Vyrą sulaikė rinktinės „Aras“ pareigūnai. Pas neblaivų (1,05 prom.) 1985 m. gimusį įtariamąjį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas 9 mm kalibro dujinis pistoletas. Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno, siuntė, panaudojo ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų. Tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Kad ir kokia nesamone padare

Bet kad dujinis pistoletas laikomas neteisetai, tai naujiena

V,L

to *mešvabaliams prieš 5 val * Nu matosi žmogaus kultura ????

to mėšlavabaliams

Neskiesk. Mento nušauta moteris buvo SAVO NAMUOSE, SAVO NUOSAVYBĖJE, ji niekam nekėlė pavojaus, todėl dėl policijos veiksmų kilo visuomenės pasipiktinimas. Tereikėjo greitąjai ir policijai atsitraukti, nelysti, leisti priepuolio ištiktai moteriai nurimti. Vietoj to... nušovė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS