Kauno specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlė vorai? | KaunoDiena.lt

KAUNO SPECIALIĄSIAS TARNYBAS ANT KOJŲ SUKĖLĖ VORAI?

  • 0

Trečiadienio popietę Kauno specialiosios tarnybos turėjo progos pabendrauti su daugiau kaip prieš 100 metų statytame Šančių medinuke, kuris priskiriamas pirmiesiems šios Kauno dalies namams, gyvenančiomis dvasiomis.

Šio mediniam paveldui priskiriamo buvusio geležinkeliečių namo, suręsto dar tiesiant geležinkelį, savininkas, paskambinęs 13.30 val. Bendruoju pagalbos centro telefonu 112, teigė, kad iš jo palėpės sklinda keisti garsai. Penktą dešimtį bebaigiantis skambinusysis baiminosi, kad ten gali būti nepažįstamas asmuo.

Bendrojo pagalbos centro į įvykio vietą pasiųsti policijos pareigūnai, savo ruožtu, pasikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Šių suvestinėje apie trečiadienio įvykius pranešama, kad jų prašyta atidaryti mansardos duris.

Šios pasiektos ugniagesių gelbėtojų glaustinėmis kopėčiomis. „Įleista policija“, – ties mįslingiausia vieta baigiasi ugniagesių gelbėtojų suvestinių informacija.

Ją portalui kauno.diena.lt pratęsė Kauno policijos atstovė. Anot šios, į palėpę patekę jos kolegos ten rado tik daugybę voratinklių, tarp kurių neaptiko jokių galimo žmogaus apsilankymo šioje jų karalystėje pėdsakų.

Su kitos rūšies gyvybės žemėje atstovais, remiantis tomis pačiomis Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėmis, trečiadienio vakare jiems ir policijai teko susidurti viename V.Krėvės prospekto daugiabutyje. Apie 20 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie smurtą viename šio penkiaaukščio bute. Specialiąsias tarnybas kvietė moteris, tačiau, panašu, kad ne ta, kuriai reikėjo pagalbos, nes jai vėliau buvo nustatytas 2,84 prom., t. y. sunkus girtumas.

Tačiau tai konstatuoti prireikė nemažų pastangų, nes policijos pareigūnų niekas į nurodytą butą neįsileido. Vėl kviesti pagalbon ugniagesiai gelbėtojai, kurie palypėjo iki šio antrojo aukšto buto ištraukiamomis kopėčiomis. Ir to užteko, kad buvusieji viduje jį atvėrė.

Įleidus vidun policiją, kurios pareigūnai, anot jų atstovės, taip turėjo lipti į šį butą per langą, girtumas nustatytas ir ten rastam 54-erių metų vyrui. Tiesa, jis buvo kur kas blaivesnis – 1,36 prom. už jau minėtą kartu su juo buvusią 57-erių moterį.

Paaiškinti, kodėl neįsileido policijos, ši pora nesugebėjo. Panašu, kad susidurta su problemomis, ir aiškinantis dėl gauto pranešimo – anot policijos atstovės, pradėtas aplinkybių patikslinimas dėl galimo smurto artimoje aplinkoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS