Kauno vairuotojai iš svetimų nelaimių nesimoko | KaunoDiena.lt

KAUNO VAIRUOTOJAI IŠ SVETIMŲ NELAIMIŲ NESIMOKO

  • 3

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį Kaune įvyko trys eismo įvykiai. Dviejų iš jų aplinkybės, pirminiais duomenimis, – tokios pačios, kaip ir pirmadienio vakare Eiguliuose užregistruotos plačiai nuskambėjusios nelaimės, kai troleibusui rėžusis į savivartį, stabtelėjusį prie pėsčiųjų perėjos, nukentėjo trys iš keturių jo keleivių.

Antradienio ryte, apie 9 val., Kaune nukentėjo dar vienas troleibuso keleivis. Tai įvyko Savanorių prospekte, kai šios viešojo transporto priemonės 55-erių metų vairuotoja puolė ją stabdyti, nukritus kontaktiniams laidams. Šio jos staigaus manevro auka tapo 78-erių metų keleivis, tuo metu bandęs aktyvinti važiavimo bilietą. Neišlaikęs pusiausvyros, jis pargriuvo ir susižalojo.

Kaip jau rašyta, antradienio vakare Partizanų gatvėje nukentėjo ir motociklininkas. Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ši nelaimė įvyko 18.48 val., automobiliui „Ford Galaxy“, kurį vairavo 58-erių vyras, taip pat sustojus prie pėsčiųjų perėjos – praleisti ja dviračiu važiavusio 16-mečio. Pamatęs šį, staigiai stabdė ir priešpriešine eismo juosta prie perėjos artėjęs 39-erių motociklininkas. Tačiau jam tai saugiai nepavyko – jo motociklas „Honda VTR 1000“ griuvo ir slysdamas atsitrenkė į minėtą prie pėsčiųjų perėjos stovintį „Fordą“. Nukentėjo ne tik motociklininkas, bet ir šio automobilio 55-erių metų keleivė.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, eismo nelaimės kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Mindaugas

Su tais paspirtikininkais tikra problema. Važiuoja kaip nori ir kur nori. Savom akim mačiau (stovėjau gatvėje kamštyje) o priekyje automobilis suko į dešinę.(maždaug už dvidešimt metrų) tuo metu šaligatviu važiavusi paspirtukininkė, spoksodama į telefoną ir atsitrenkė į bebaigiančio pasukti automobilio užpakalinį sparną net nestabdydama. Nežinau, tačiau mūsų policija vairuotojus už menkiausią pražangą skalpuoja, o paspirtukininkams nedaro nieko.Nors jie tokie patys eismo dalyviai.

KET pasiūlymas

pėsčiajam, visam "panirusiam" į telefoną (kad vairuotojams būtų sunkiau numanyti judėjimo trajektoriją), einant lygiagrečiai važiuojamosios dalies, priartėjus prie pėsčiųjų perėjos, staigiai keisti judėjimo kryptį, išbėgant ant pėsčiųjų perėjos, nekreipiant dėmesio į ant važiuojamosios dalies judančias transporto priemones. įvykus "nenumatytam" kontaktui su transporto priemone, bandyti įtikinti policijos pareigūnus, kad fizika yra tik - kvailiams, negalioja dinamikos dėsniai, galioja "pėsčiųjų teisė - lakstyti per pėsčiųjų perėjas", tuo pačiu teikiant sąskaitas už patirtus sužalojimus

Senjoras

Debilai atimt teises tokiems akliems kad nemato perejos laiku nepristabdo..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS