Kelyje link Kauno – veiksmo filmą primenantis girtutėlio vairuotojo sulaikymas | KaunoDiena.lt

KELYJE LINK KAUNO – VEIKSMO FILMĄ PRIMENANTIS GIRTUTĖLIO VAIRUOTOJO SULAIKYMAS

  • 9

Antradienio rytą į iškvietimą, kuriame pranešta apie įtartinai keliu manevruojantį lengvąjį automobilį, nuvykę pareigūnai prie vairo rado girtutėlį vyrą. Apklausti ir su juo vykę keleiviai.

Kauno apskrities pareigūnų teigimu, pranešimas apie įvykį buvo gautas balandžio 14 d. 10.46 val.

Informuota, kad kryptimi nuo Kaišiadorių link Kauno pastebėtas kelyje įtartinai manevruojantis automobilis „Volkswagen“.

Transporto priemonę pareigūnai sustabdė ties Neveronimis, ant viaduko.

Vairuotojui, gimusiam 1972 metais, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,03 promilės). Jis pristatytas į policijos komisariatą.

Dėl įvykio bus pradedamas ikiteisminis tyrimas.

Naujienai pasirodžius portale kauno.diena.lt, su redakcija susisiekė įvykio liudininke tapusi moteris, dirbanti transporto ir logistikos įmonėje „Tomegris“. 

Skaitytojos nuotr.

„Veiksmas buvo lyg filme. Negalėjome likti abejingi, todėl privalėjome greit ir nesukeliant pavojaus priimti sprendimus. Važiavome sunkvežimiu, du ekipažai jį lydėjome. Pamatėme keistai važiuojantį automobilį – kolega privažiavo ir įtarė, jog vairuotojas – girtas. Tada susisiekė su manimi ir užkirtome kelią. Tai padaryti mums padėjo mūsų sunkvežimio vairuotojas ir dar vienas vairuotojas“, – įvykio detales pasakoja pašnekovė.

Pasak jos, minėto lengvojo automobilio vairuotojas buvo jaunesnis už kitus keturis su juo važiavusios vyrus. Pastarieji esą vos sugebėjo pastovėti ant kojų.

Dar kartą susisiekus su Kauno apskrities policijos pareigūnais, jų atstovė Justina Kazragytė patvirtino faktą, kad vairuotojas, kuriam nustatytas girtumas, automobilyje važiavo ne vienas – buvo ir keleivių. Tačiau kiek tiksliai ir ar jie buvo neblaivūs, pasakyti negalėjo. Bet jų tapatybės nustatytos, o po apklausos keleiviai paleisti namo.

GALERIJA

  • Kelyje link Kauno – veiksmo filmą primenantis girtutėlio vairuotojo sulaikymas
  • Kelyje link Kauno – veiksmo filmą primenantis girtutėlio vairuotojo sulaikymas
  • Kelyje link Kauno – veiksmo filmą primenantis girtutėlio vairuotojo sulaikymas
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Virginija

Ačiū Jums. Pagarba

Netoleruojantis

Sekmadieni panasi situacija buvo nuo alytaus link prienu tik vairavo mergina kuri ipute 1.89

Rolas

Pagarba.daugiau tokiu pilietiškų žmonių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS