Keturračiais motociklais patruliavę pareigūnai aplankė vietos gyventojus | KaunoDiena.lt

KETURRAČIAIS MOTOCIKLAIS PATRULIAVĘ PAREIGŪNAI APLANKĖ VIETOS GYVENTOJUS

  • 2

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai praėjusią savaitę tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (toliau – KET).

Per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 1289 greičio viršijimo atvejus.

Penktadienį ir šeštadienį Kelių patrulių kuopos pareigūnai Kauno mieste ir rajone vykdė policinę priemonę, skirtą neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti.

Patikrinus daugiau kaip 3 tūkst. transporto priemonių, buvo išaiškinti 8 neblaivūs vairuotojai, tarp kurių vienas vairuotojas neblaivus vairavo pakartotinai, kai už tai jau yra netekęs teisės vairuoti. Visiems vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Išaiškinta ir keletas kitų KET pažeidimų, kai buvo vairuojama transporto priemonę su kitos transporto priemonės valstybinio numerio ženklais ar tamsintais šoniniais priekinių durelių stiklais, neturint išduoto leidimo.

Nustatyti ir penki vairuotojai, viršiję maksimalų leistiną greitį, taip pat vienas pavežėjas, vairavęs transporto priemonę, kuriai neatlikta privalomoji techninė apžiūra.

Taip pat šeštadienį pareigūnai su keturračiais motociklais patruliavo Zapyškio ir Kačerginės apylinkėse, kur aplankė vietos gyventojus bei vietoves, kurias įprastai mėgsta keturračių ir motociklų vairuotojai.
Gyventojai džiaugėsi pareigūnų dėmesiu Kauno rajono saugumui ir iš pareigūnų gautu pažadu šias vietoves aplankyti dažniau. Patruliavimo metu buvo surašytas ir vienas administracinio nusižengimo protokolas motociklo vairuotojui, kuris neturėjo teisės vairuoti.

Besibaigiant savaitgaliui, vėlų sekmadienio vakarą, apie 23.30 val., Kaune, Savanorių pr., buvo sustabdytas automobilis „Audi A3“, kurį vairavo neblaivus vairuotojas (gim. 1985 m.) už vairavimą esant neblaiviam jau netekęs vairuotojo pažymėjimo. Tačiau tai vyro nesustabdė nuo pakartotinio vairavimo apsvaigus – įvertinus alkoholio matuoklio paklaidą, šįkart jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,50 prom. ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai nustatė 17 neblaivių automobilių vairuotojų. Taip pat išaiškinti ir 10 asmenų, kurie vairavo transporto priemones neturėdami tam teisės.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo 9 eismo dalyviai (pernai iki spalio mėnesio pabaigos – 20), dar 526 sužeisti (pernai – 535).

 

GALERIJA

  • Keturračiais motociklais patruliavę pareigūnai aplankė vietos gyventojus
  • Keturračiais motociklais patruliavę pareigūnai aplankė vietos gyventojus
  • Keturračiais motociklais patruliavę pareigūnai aplankė vietos gyventojus
  • Keturračiais motociklais patruliavę pareigūnai aplankė vietos gyventojus
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Irgi lietuvis

Smagu matyti.

Lietuvis

Du keturracius ant visos lietuvos turi ir cia tipo padarys tvarka. Dar raudonas klounu nosis reikejo uzsideti. Ubagai esame o norine per spauda pasirodyti kaip ale darome tvarka. Eilinis pilicijos piaras.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS