Konfliktas automobilių stovėjimo aikštelėje: girtas asmuo grasino neuniformuotam pareigūnui peiliu? | KaunoDiena.lt

KONFLIKTAS AUTOMOBILIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELĖJE: GIRTAS ASMUO GRASINO NEUNIFORMUOTAM PAREIGŪNUI PEILIU?

  • 7

Kaune antradienio vakarą kilus konfliktui neblaivus asmuo grasino neuniformuotam policijos pareigūnui. Pagal tai, kam paskirta tirti šį incidentą, panašu, kad su pareigūno tarnyba jis nesusijęs.

Kaip praneša Policijos departamentas, šis incidentas, patekęs į jo suvestinių apie išskirtiniausius praėjusios paros kriminalus skiltį „Įvykiai, susiję su teisėsaugos pareigūnais“,  kilo apie 23.15 val. V. Krėvės prospekte –  daugiabučių namų automobilių stovėjimo aikštelėje. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, ji – Draugystės parko prieigose.

Po šio įvykio konstatuota, kad neblaivus 1991 metais gimęs asmuo grasino ne tarnybos metu neuniformuotam Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnui, gimusiam 1998 metais. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, pastarasis – iš vieno pačiame Kauno apskrities VPK įsikūrusių jo padalinių, o ne iš šiam komisariatui pavaldžių miesto ar aplinkinių rajonų teritorinių policijos komisariatų. Tačiau policijos atstovė, atsisakiusi patikslinti, ar tai – kriminalinės, ar viešosios policijos pareigūnas, patikino, kad jis – ne iš vadovaujančiųjų sąstato.

Suvestinėje pranešama, kad su agresyviu asmeniu susidūręs pareigūnas  ragino jį laikytis saugaus atstumo ir nesiartinti. O šį asmenį sulaukė į įvykio vietą atskubėję pareigūno kolegos, kuriuos šis išsikvietė pats. Sulaikytasis, kuriam nustatytas 1,50 promilės girtumas, uždarytas į policijos areštinę.  Incidento metu pareigūnas nenukentėjo, tačiau pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą, jeigu yra pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, sulaikytasis galimai grasino pareigūnui peiliu. Tačiau, ar šis po jo sulaikymo rastas, neaišku.

Pirminiais duomenimis, šio incidento dalyviai vienas kito iki tol nepažinojo. O sulaikytasis, pirminiais duomenimis, deklaravęs savo gyvenamąją vietą Garliavoje, net nebuvo iki šiol žinomas policijai.

Tai, kad šis incidentas greičiausiai nesusijęs su pareigūno, kuriam grasinta, tarnyba, teigia ir tai, kad ikiteisminis tyrimas patikėtas Kaišiadorių policijai. Jeigu tai būtų susiję su pareigūno tarnyba, šį incidentą tirtų ne Kauno AVPK pavaldus teritorinis komisariatas, o greičiausiai Marijampolės apskrities VPK. Tiesa, paaiškėjus tokioms aplinkybėms, tyrimas dar gali būti perduotas kolegoms iš Marijampolės.

Kol sulaikytasis, kurį planuota apklausti tik šiandien, blaivėsi policijos areštinėje, viena iš realiausių versijų buvo, kad pareigūnui grasinta, kai jis bandė raminti triukšmaujančius asmenis. Nors šis incidentas įvyko automobilių stovėjimo aikštelėje, anot policijos atstovės, duomenų, kad kilęs konfliktas galėjo būti susijęs su automobiliais bei šia aikštele, nėra.   

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Iš žmoqaus labai qreitai padaro nusikaltėlį.Pirmiausia išsiaiškinkit nuo A iki Z.po to žmoqų vadinkit nusikaltėliu .Visokių yra ir pareiqūnų nevertų pareiqūno vardo.

Mentas

mentu lieka net nuogas! Ir pirty prisi3,14stu!

matomai ,[ GALIMAI] neuniformuotas pareigunas norejo

apiplest isgerusy praeivy ...siam pasipriesinus ir pagrasinus peiliu , ,,neuniformuotas pareigunas,,, issikviete savo sebrus kurie buvo netoliese laukdami savo pelno dalies , kurie ir sulaike ta piliety , ...toliau zinoma apkaltins grasinimu , pareigunuj , prigrasins kalejimu , teismais, baudomis , santazuos ,smeiz .....po to uz solidu kysy byla nutrauks ir paleis , ka nesugenejo yvygdyt atviro plesimo vagystes budu ...ta padarys ,,,teisiskai,,, su teismu ir prokuraturos pagelba ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS