Kriminalistų smūgis automobilių dalių vagims: sulaikyti keturi įtariamieji | KaunoDiena.lt

KRIMINALISTŲ SMŪGIS AUTOMOBILIŲ DALIŲ VAGIMS: SULAIKYTI KETURI ĮTARIAMIEJI

  • 9

Kauno kriminalistai pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl įvykių, kuomet kovo mėnesio pradžioje buvo rastos galimai vogtos automobilių dalys. Įtarimai pareikšti keturiems vyrams.

Kauno apskr. VPK buvo gautas pranešimas, kad laikotarpiu nuo kovo 1 d. 21 val. iki kovo 2 d. 7.20 val. Kaune, Kranto al., išdaužus automobilio BMW stiklą buvo pavogta multimedija, vairas, spidometras, klimato kontrolės valdymo blokas ir kitos dalys.

Tą pačią dieną apie 11.30 val. sulaikė tris įtariamuosius. Du vyrai (g. 1992 m.; g. 1990 m.), kurie galimai pasisavino minėto automobilio dalis, buvo sulaikyti tame pačiame Kauno mikrorajone. Dar vienas vyras (g. 1970 m.), kuris įtariamas taip pat padaręs šią nusikalstamą veiką, buvo sustabdytas ir sulaikytas Kaune, Marijampolės pl. Pastarojo automobilyje „VW Golf“ rastos automobilio BMW detalės. Atlikus kratas vyrų namuose, pas vieną iš jų, rasti galimai nusikalstamos veikos įrankiai.

Įtarimai pareikšti dviem kauniečiams ir Kauno rajono gyventojui. Visi trys vyrai anksčiau žinomi policijos pareigūnams.

Kovo 6 d. apie 8.30 val. Kauno pareigūnai sulaikė dar vieną vyrą (g. 1973 m.), pas kurį buvo rastos galimai pavogtos automobilių dalys. Pareigūnams atlikus kratas sandėliuose Kauno mieste ir rajone, aptiktas didelis kiekis automobilių detalių: multimedijų, oro kondicionierių valdymo blokų, spidometrų, priekinių žibintų vidaus apdailos detalių ir kitų automobilių dalių. Vyrui, kuris galimai vertėsi automobilių vogtų detalių internetine prekyba, dar tą pačią dieną pareikšti įtarimai. Kaunietis anksčiau policijos pareigūnams nebuvo žinomas.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo.

GALERIJA

  • Kriminalistų smūgis automobilių dalių vagims: sulaikyti keturi įtariamieji
  • Kriminalistų smūgis automobilių dalių vagims: sulaikyti keturi įtariamieji
  • Kriminalistų smūgis automobilių dalių vagims: sulaikyti keturi įtariamieji
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Visi nusikaltimai vyksta,tik buku

Istatymu leideju deka,ir korumpuotu teismu?kurie suteikia nora tiems siukslem daryt nusikaltimus..

galvoju kas ka labiau nubaude ?

ziema...salta...brrr...slapia.... a jus suemet pasodinot i silta svaria kamera... tam ka vagims PSD nereiketu moket... tam ka pailsetu nuo elektriku aferistu i tam ka telefonininku aferistu amato pasimokytu... nu saunuoliai....ne baudejai atiesiog uztarejai...gelbetojai....nemokamas maistas...nakvyne...prieziura ir saugumas...malonus priziuretoju rupestis nuteistuju sveikata ir gerove.... tiesiog pasaka... nei tau bustu rupintis nei pensija nei siluma neiekuom....guli kiausus ismetes ir bio dujas leidi...ko daugiau noret aferistu geroves valstybeje...

xxx

Kas cia neraso ne is " gero gyvenimo", tai nebejuokinkit :DD pilna darbu ir pasirinkimo, tik kai esi debi_loidas ir baiges 4 klases, tai vogti tik ir belieka, nes daugiau nelabai kazka ir sugebesi :D pilna ieskot siuo metu IT sektoriuje zmoniu, valstybe skiria milzininkas sumas tukstanciais zmonems baigti kursus ir pradeti karjera ir ne tik IT sektorius, taip kad protingi gyveno gyvena ir gyvens puikiai, o kiti verks koks blogas gyvenimas ir ner darbu :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS