Kauno centre – kurioziška avarija | KaunoDiena.lt

KAUNO CENTRE – KURIOZIŠKA AVARIJA

Sekmadienio pavakarę portalo kauno.diena.lt skaitytoja pasidalijo kurioziško eismo įvykio nuotraukomis. 

Į redakciją kreipėsi skaitytoja Aistė, Žemaičių g. kalno papėdėje pastebėjusi paliktą „Fiat Punto“ automobilį. Jis stovėjo ties Žemaičių-Putvinskio g. sankryža ant vejos, o po automobiliu gulėjo nulaužtas kelio ženklas. 

„Neįsivaizduoju, kaip galėjo įvykti ši avarija. Automobilis lyg ir leidosi nuo kalno Žemaičių gatve ir posūkyje nuslydo, bet kaip jis galėjo apsisukti, net negaliu įsivaizduoti“, – kalbėjo mergina. 

Skaitytoja sekmadienį svečiavosi šalia įvykio vietos, bet pačio incidento akimirkos nepamatė. 

„Visą laiką buvom netoliese ir per langus buvo matyti tas posūkis, po kurio laiko pastebėjom, kad ten automobilis stovi. Nuėjome – nei vairuotojo, nei keleivių. Tyku ir ramu jau gerą valandą“, – sakė ji. 

GALERIJA

  • Kauno centre – kurioziška avarija
  • Kauno centre – kurioziška avarija
  • Kauno centre – kurioziška avarija
  • Kauno centre – kurioziška avarija
  • Kauno centre – kurioziška avarija
Skaitytojos nuotr.
Gairės: avarija, Žemaičių kalnas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ddr

Ka jus debilai? Kokiu greiciu ten reikia ta posuki isimineti, kad pasijaustu slidus asfaltas? :) 50 km/h? :) Ismokit normaliai vazineti ir jausti kur koks greitis turi buti - t.y. pasirinkti saugu ir tinkama greiti :) diletantai.

JO

Girtas buvo ir pabėgo.Ko čia nesuprast...

Audrius

Labai bjaurus posūkis - pats ten pries daug metų esu padangą į bordiūrą prakirtęs. Truputį per greitai ateini, truputį užsižiopsai - ir bėda tavo. O apsisuko todėl, kad stabdžius per aštriai posūkyje paspaudė, dar kelio ženklas slystančiam sukimo momento dadėjo. Nors ir nebaisiai mašiniuką aplankstė, bet vis tiek nelaimė žmogui... Užjaust reiktų, bet tikro Lietuvio mentalitetas tokiu atveju reiklauja žmogų per žiniasklaidą aplot...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS