Mažametė laiptinėje patyrė siaubą: nebaudžiami parazitai lenda iš pakampių | KaunoDiena.lt

MAŽAMETĖ LAIPTINĖJE PATYRĖ SIAUBĄ: NEBAUDŽIAMI PARAZITAI LENDA IŠ PAKAMPIŲ

„Baisu, kai vidury dienos vyksta tokie dalykai. Vaikai negali apsiginti“, – apmaudo neslėpė kaunietė po to, kai iš mažametės dukros sužinojo, kad atsekęs į daugiabučio laiptinę prie jos pradėjo priekabiauti suaugęs vyras. Pareigūnai jau tikslina šio įvykio aplinkybes.

Kaip pasakojo pašnekovė, 13-metę įbauginęs incidentas Kaune, Dainavos mikrorajone esančioje Kovo 11-osios gatvėje įvyko balandžio 27-ąją apie 15.30 val.

Tuo metu, pasibaigus pamokoms, mergaitė užsuko į prekybos centrą „Savas“ nusipirkti maisto ir žingsniavo link namų. Priartėjusi prie daugiabučio laiptinės, ji surinko durų kodą, o tada pastebėjo šalia stovintį maždaug 40 metų niekada anksčiau nematytą vyrą, kuris palaukęs, kol mažametė surinks skaičius, į laiptinę įėjo kartu.

„Dukrą jis atsekė iš paskos, o lifte laukė, kol ji paspaus aukšto numerį, sakydamas: „Spauskite jūs“. Kol liftas kilo aukštyn, vyras imitavo, kad kalbasi telefonu – tiesiog laikė telefoną prie ausies ir nieko nesakė“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams atviravo 13-metės mama.

Liftui atsidarius, vyras išlipo tame pačiame aukšte kaip ir mergaitė bei ėmė dairytis. Kol mažametė ieškojo raktų nuo buto durų, nepažįstamasis, priėjęs jai iš nugaros, pradėjo lįsti – kilnojo sijoną.

„Gerai, kad dukra nepasimetė situacijoje – ėmė rėkti, greitai įlėkė į butą ir užsirakino. Tada paskambino man ir viską papasakojo. O po kiek laiko pažiūrėjusi per durų akutę, vyro jau nebematė“, – teigė pašnekovė.

13-metės mama neslėpė, laimė, kad incidentas baigėsi tik dukros išgąsčiu, o ne rimtesnėmis pasekmėmis. Tačiau ranka moteris į tai nenumojo – apie įvykį tą pačią dieną pranešė pareigūnams ir virtualiai įspėjo mikrorajono bendruomenę.

„Tėveliai, būkite atsargūs – rajone slankioja iškrypėlis. Perspėkite vaikus, kaip elgtis tokiais atvejais. Mes jau keliaujame pirkti dujų balionėlio. Dukra minėjo, kad vyrui – apie 40 metų, žilstelėjęs ar pražilęs, vidutinio kūno sudėjimo, aukštesnis nei vidutinio ūgio. Ji sunkiai prisimena detales, tai gali būti netikslumų“, – socialiniame tinkle rašė kaunietė.

Pabudėkite ir padarykite savo teismą – paleiskite nuogą, gal bus pamoka visam gyvenimui.

„Pagauti ir kojas išsukti reikia“, – perskaitęs, kas nutiko mažametei, piktinosi Dainavos mikrorajone gyvenantis Ruslanas. „Pabudėkite ir padarykite savo teismą – paleiskite nuogą, gal bus pamoka visam gyvenimui. Plinta kaip užkratas“, – antrino Marija. „Pamatė, kad nebaudžiami, ir lenda parazitai iš pakampių“, – plūdo Laura.

Kauno apskrities policija patvirtino gavusi moters pranešimą apie daugiabučio bendro naudojimosi patalpose nederamai besielgusį ir prie mažametės priekabiavusį nepažįstamą vyrą. „Šiuo metu Dainavos policijos komisariato pareigūnai tikslina įvykio aplinkybes“, – sakė policijos atstovė Reda Zarauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

rtt

Mūsų teismai nebaudžia banditų, prievartautojų, persekiotojų... Ką tik skaičiau kaip vienas priekvailis persekiojo draugę, kuri nuo jo pabėgo, nes jis ją mušė.O jis ją persekiojo keturis metus- kasdien skambino, grasino, laukė prie darbovietės, persekiojo parduotuvėse, pradurdavo maškės padangas, ne kartą trenkdavo viešoje vietoje, į auto įtaisė sekimo aparatą, persekiojo greitkelyje, vos nesukėlė avarijos ir t.t.O teismas kas kartą jam duodavo bausmę lygtinai. Ir jis net dėmesio nekreipė į tas bausmes.Na mergas persekioja tik nevykėliai bekiaušiai, kurie nesugeba panų susirast. Normalus vyras be panos nebūna- jo visos nori, taigi jam nėra reikalo persekioti tų, kurios jo nenori. O bekiaušis persekioja, nes nieko nebegali rasti.Na o pasodins jį tik tada, kai ką nors nužudys. Kaip jau buvo su kažkokia gydytoja, kurią buvęs draugas persekiojo tol, kol ją nudūrė.O tas politikų bernelis, kuris mergaitę kėsinosi išprievartauti ir sudaužė ją taip, kad ji liko invalide, ar nuteistas? Ne.

>>>>Tiesa

Tave ne pro šalį būtų patikrinti prevenciškai, nes labai stiprus pedofilinis tvaikas trenkia.

Bartoševičių maras

Eina per Lietuvą kartu su armonautikos dozėmis! Morganos fabrikėliai veisias be jokių mokesčių! Pirmyn lgbt laisvųjų durnių partija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS