Mįslingas incidentas prie Jonavos „Norfos“: vienas – reanimacijoje, du ieškomi | KaunoDiena.lt

MĮSLINGAS INCIDENTAS PRIE JONAVOS „NORFOS“: VIENAS – REANIMACIJOJE, DU IEŠKOMI

  • 10

Panašu, kad šią savaitę iš Kėdainių, kurių gimnazijoje dviejų mokinių tėvas ne per seniausiai lakstė su kirviu, o vietinėje policijoje žaisliniu pistoletu šaudė kitas tam tikrų sveikatos problemų turintis šio miesto gyventojas, kriminalinės sostinės titulą perėmė Jonava.

Dar negalėdama niekuo papildyti vakarykštės informacijos apie, kaip teigta, galimai laukinių gyvūnų sužaloto pusamžio jonaviškio, trečiadienio pavakarę aptikto prie Joninių tvenkinio, mirties aplinkybes, šiandien Kauno apskrities policija pranešė apie neeilinį ketvirtadienio vakaro incidentą prie vieno Jonavos prekybos centro.

Pranešimu apie šį įvykį pradedamos ir Policijos departamento suvestinės už praėjusią parą. Pirminis pranešimas, kaip įprasta, – lakoniškas: „Gruodžio 1 d. apie 20.30 val. Jonavoje, Žeimių gatvėje, konflikto metu sužalotas 29-erių metų vyras, kuris paguldytas į ligoninę.“

Valdo Kasperavičiaus nuotr.

Šiame pranešime minimas ir su šiuo įvykiu susijęs automobilis „Mercedes-Benz E 270“.

Portalui kauno.diena.lt pavyko pasitikslinti, kad, pirminiais duomenimis, šiuo automobiliu nukentėjusysis atvyko į susitikimą su jį sužalojusiais asmenimis. Į susitikimą su dviem pažįstamais jį minėtu automobiliu atvežė draugas.

Viskas įvyko prie prekybos centro „Norfa“, ties kuriuo atvežtasis į susitikimo vietą išlipo pakalbėti su jo laukusiaisiais. Po vieno iš šių dūrio peiliu sužalotąjį į gydymo taip pat pristatė draugas.

Asociatyvi E. Ovčarenko/BNS nuotr.

Nukentėjusysis buvo skubiai operuotas ir paguldytas į reanimacijos skyrių.

Policija praneša pradėjusi dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą – kol kas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę tik dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tačiau vėliau – gavus galutinę medikų, gydžiusių nukentėjusįjį, išvadą dėl jam padaryto sužalojimo, šis straipsnis gali būti perkvalifikuotas į sunkesnį nusikaltimą.

Anot policijos atstovės, nukentėjusysis iki šio įvykio jos kolegoms niekuo nebuvo užkliuvęs. Įtariamieji jo sužalojimu šiandien iki pietų dar buvo nesulaikyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

peiliu i pilva nesunkus suzalojimas

cia viskas tam ka jusu nereiketu sodint...ka nereiketu priziuret , nemokamai sert ir sildyt...ka nereiketu europietisko erdvaus naujo hostelo pavadinimu kalejimas terst mokesciais nepatenkintu nervuotu psihiskai nesveku runkeliuku augintoju isskirom....viskas jums musu mieli privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejai...ramei nepergyvenkit vietu kalejime ir izoliatoriuje visiems norintiems uzteks bet ne iskart......pries tai pa kontroliuojuosim ar PSD mokescius laiku imokejot... neimokejot vsio nei vairuotojo teisiu nei paso a nei kalejimo gerio jum nematyt

Nu Jofana

kas ten darosi ?

gauni pika

i pilva , guli reanimacijoje ,ir tai nesunkus suzalojimas , neblogai bandiugoms lietuvoje , mano giminaiciui amerikoje per apiplešima juodckis su kazkuo dave per galva , ir praskele , tai kai ji pagavo nuteise 18 metu , tai jam paciam pasidare jo gaila , praše teisejo sumazinti ,tas nesileido i kalbas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS