Močiutės prižiūrėtas keturmetis pavojingai vaikščiojo ant palangės: teko reaguoti žaibiškai | KaunoDiena.lt

MOČIUTĖS PRIŽIŪRĖTAS KETURMETIS PAVOJINGAI VAIKŠČIOJO ANT PALANGĖS: TEKO REAGUOTI ŽAIBIŠKAI

  • 5

Šeštadienio rytą Kauno specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlė mažametis.

Kaip rašoma Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos paros įvykių suvestinėje, aliarmas iš Kauno rajone esančios Stasio Lozoraičio gatvės atskriejo rugsėjo 23 d. apie 9.21 val.

Buvo gautas moters pranešimas, kad ji mato vaiką, užlipusį ant palangės, ir baiminasi, kad gali iškristi.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams paaiškėjo, kad penktame daugiabučio aukšte ant palangės prie atviro lango buvo mažametis (g. 2019 m.) vaikas.

Apsaugai nedelsiant išskleistas gelbėjimo kilimėlis.

Laimei, pavyko prisibelsti į butą, vaikas nuo palangės nulipo pats, bute buvę žmonės uždarė langą.

Kaip praneša ugniagesiai gelbėtojai, vaiką prižiūrėjo močiutė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Irenai

Jūs idiotė?

Irena

Kokie dabar tapo visi lietuviai skundikai,koks kieno reikalas,vaikas ant palangės,ar nuogas laksto,ypač patinka,kai darželyje dėl kiekvieno vaiko pirstelejimo,tėvus kviečia,na ir kas nusiciaudes,pabezdes,nosį prasikrapstys,tai jau vaje serga,sika ,o ne serga,tam yra servetėlės ir vanduo su muilu,o ne sikninius augina dabar silikonines ,,motinos,,darželiuose loja kalės,o namie pačios nuo vyrų gauna,užtat spaklius kg ,kad mėlynių nesimatytų ,auginama z pedofilų karta ir lesbiečių ,nieko naujo ,tėvai už vaikus šneka,nes vaikai pastoviai ciaupinami ,po to stebimes,kodėl užaugę vaikučiai tėvus uzdauzo,užkasa ir į senelių namus priduoda,kad nors senatvėje nesmirdetu ir nelotu ,taigi lietuvių tauta,buvusių KGB ir baudžiauninkų,dabar užtat investavę į savo Lietuvos vaikus supista valdžia,gerina gyvenimo kokybę atvykėliams ir jų vaikams ,tiems ir būreliai ir gyvenamas plotas ir išmokos ,o mūsų vaikams spyga,o mūsų vaikai vietoj žaisliukų prokurorams ir teisėjams,o pedofilai babkes gauna

Gerai

Priziurejo prigimdo tu vaiku ir nesugeba pasirupinti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS