Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių | KaunoDiena.lt

NAKTIES CHAOSAS ŽEMAIČIŲ PLENTE: ĮTARIMAS KRENTA ANT KAUNO SVEČIŲ

  • 1

Aiškėja, kad gatvės apšvietimo stulpus praėjusio penktadienio naktį Žemaičių plente išvartė atvykėliai iš kito Lietuvos galo.

Kaip jau rašyta, vietiniai gyventojai, kuriuos iš lovų išvertė čaižus automobilio padangų cypimas, kurį lydėjo baisus trenksmas, puolė tąnakt skambinti specialiosioms tarnyboms apie pusę dviejų nakties.

Minėtų tarnybų atstovai įvykio vietoje rado ne tik nuverstus tris gatvės apšvietimo stulpus bei gerokai sumaitotą BMW su vokiškais registracijos numeriais, bet ir šio apgadintą kelkraštyje stovėjusį „Nissan Nivara“. Tebuvo likę atjungti minėto BMW, kurį šio chaoso kaltininkas, sprukdamas iš nusikaltimo vietos, paliko likimo valiai, akumuliatorių.

Skaitytojo nuotr.

Kvietusieji specialiąsias tarnybas teigė, kad šiuo BMW, kuris liko įstrigęs namo tvoroje, važiavo ne vienas asmuo. Du, kaip ir tikėtasi, neblaivūs 21-erių bei 23-ejų metų įtariamieji buvo sulaikyti ne per toliausiai įvykio vietos po geros valandos.

Kaip šiandien portalui kauno.diena.lt patikslino Kauno policijos atstovė, – viešoje vietoje. Ir jie abu – ne kauniečiai, o Šiaulių apskrities gyventojai.

Vyresniajam iš jų buvo nustatytas 2,02 prom. girtumas. Jaunesniajam – 1,17 prom. Tačiau, nors nė vienas iš įtariamųjų nebuvo linkęs pripažinti, kad vairavo minėtą BMW, kaip šiandien patikslinta, nustačius asmenybes, jie netrukus po šio įvykio buvo paleisti. Ir dabar laukiama, kol atvyks nurodytu laiku į apklausą Kauno kelių policijoje.

Apsispręsta dėl šio įvykio pradėti ne ikiteisminį tyrimą, o tik administracinę teiseną. Labiau linkstama prie to, kad vairavo jaunesnis iš įtariamųjų, kuris buvo blaivesnis. O jo pripūstos alkoholio promilės iki baudžiamosios atsakomybės už vairavimą esant didesniam kaip 1,5 prom. girtumui netraukia.

Kol ši administracinė teisena dar nebaigta, daugiau informacijos apie minėtus kelių erelius teikti nenorėta. Tepasakyta, kad duomenų, jog jie galėjo lakstyti Kauno gatvėmis vogtu automobiliu, nėra. Ir dar aiškinamasi, ar šie kelių ereliai neturėjo ir daugiau bendrakeleivių. Tačiau patikinta, kad bent minėti du jaunuoliai po šio įvykio į gydymo įstaigą dėl sužalojimų nesikreipė. Nors sprendžiant iš įvykio vietoje užfiksuotų vaizdų, sunku patikėti, kad to buvo galima išvengti.

GALERIJA

  • Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių
  • Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių
  • Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių
  • Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių
  • Nakties chaosas Žemaičių plente: įtarimas krenta ant Kauno svečių
Skaitytojo nuotr.
Gairės: BMW, nuvertė tris stulpus, Žemaičių plentas, avarija LT, eismo nelaimė Kaune, girti įtariamieji
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nepolicininkas

Mane stebina amžinos vairavusio paieškos po avarijos, ne jau taip sunku paimt piršt7ų antspaudus nuo vairo?Ar aš atradau Ameriką...O gal tai kažkam naudinga nežinot

SUSIJUSIOS NAUJIENOS