Naujos detalės apie Kaune gydomą dvimetę: sunkią traumą patyrusios mergaitės būklė – kritinė | KaunoDiena.lt

NAUJOS DETALĖS APIE KAUNE GYDOMĄ DVIMETĘ: SUNKIĄ TRAUMĄ PATYRUSIOS MERGAITĖS BŪKLĖ – KRITINĖ

Aiškėja daugiau detalių apie Kauno klinikose gydomą dvimetę raseiniškę. Anot medikų, ji iš Raseinių atvežta dėl patirtos sunkios traumos, nedelsiant operuota. Mergaitės būklė – kritinė.

Kaip jau skelbta, iš pradžių 2020 metais gimusi mergaitė iš buto be sąmonės buvo pristatyta į Raseinių ligoninę, tačiau vėliau pervežta ir paguldyta į Kauno klinikas.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė šią šventinę naktį dirbęs vaikų gydytojas, Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovas prof. dr. Rimantas Kėvalas, mergaitė patyrusi sunkią traumą.

„Dėl vidinio kraujavimo vaikas skubiai operuotas. Mergaitė šiuo metu reanimacijoje, jos būklė – kritinė“, – sakė medikas ir pridėjo, kad daugiau informacijos negali teikti, nes tėvai griežtai uždraudė tą daryti.

Tokio atvejo seniai neturėjome.

Anot R. Kėvalo, visa reikalinga informacija bus perduota Kauno policijai.

„Mes, gydytojai, darome viską dėl mergaitės sveikatos, o visa kita – jau teisėsaugos reikalas“, – portalui kalbėjo jis.

Kauno policija patvirtino, kad šiuo metu vykstama į Kauno klinikas surinkti visą reikalingą informaciją iš medikų apie šį įvykį.

„Tada bus sprendžiama dėl tolimensių veiksmų“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos budėtoja.

Asociatyvi E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Kiek vėliau Kauno policijos atstovai papildė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui.

Kol kas sprendžiami tolimesni veiksmai mažametės tėvų atžvilgiu.

Portalo žiniomis, šioje rasienišių šeimoje auga dar vienas tokio pat amžiaus vaikas – ligoninėje esančios mergaitės sesuo dvynė.

Anot profesoriaus R. Kėvalo, ši šventinė naktis nebuvo rami.

„Vaikai atvežti ir dėl virusinių infekcijų, ir dėl patirtų traumų. Tačiau nė vienas atvejis nebuvo toks rimtas, kaip mergytės iš Raseinių. Tokio atvejo seniai neturėjome“, – konstatavo medikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Rasa

Tikrai ko čia tas šlykštus ukras kiša savo buka snuki kur nereikia

to Anonimui

ANONIMAI TU UTĖLE NEDAMUŠTA JAU ATKUTAI LIETUVOJE IŠGAMA IR RAŠINĖJI VALINK I SAVO CHACHLIATINA VIENINTELĖ ŠALIS KUR GALI EGZISTUOTI KOL DAR PUTINAS LEIDŽIA NETERŠK EUROPOS NES ČIGONAS LABIAU UŽ TAVE IŠSIAUKLĖJAS

Anna

17 metu nepilnamete paaugle pagimdo dvinukes.Didelis issukis tokiam amziui auginti dvinukes.Idomu kur jos tevai?Ar nepanoro Kaledas praleisti su dukra ar anukytem?Manau atsakingi ir jie uz sita ziauru nusikaltima.Normalus tevai turejo dalyvauti jaunutes dukters ir anukyciu gyvenime.Keistai kad apie juos neuzsimenama,ar jie teiraujasi kokia anukytes dabar sveikata ir tt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS