Nebaigusių švęsti vairuotojų pasirodymai keliuose: vienas spruko, kito automobilyje – narkotikai | KaunoDiena.lt

NEBAIGUSIŲ ŠVĘSTI VAIRUOTOJŲ PASIRODYMAI KELIUOSE: VIENAS SPRUKO, KITO AUTOMOBILYJE – NARKOTIKAI

  • 3

Prasidėjus naujai darbo savaitei po didžiųjų metų švenčių, Kauno apskrityje sučiupti trys neblaivūs vairuotojai. Vieno automobilyje pareigūnai įtaria radę ir narkotikų.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, gruodžio 28 d. apie 19.20 val. Kėdainių rajone esančiame Slikių kaime automobilis „VW Passat“ nuvažiavo nuo kelio, apgadino autobusų stotelę ir pasišalino iš įvykio vietos.

Vairuotojas, gimęs 1989 metais, – surastas, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,09 prom.

Tą pačią dieną tik šiek tiek vėliau, apie 21.35 val., Kaune, Panerių gatėje, prie vairo taip pat sučiuptas neblaivus vairuotojas.

Be to, 1996 metais gimęs vyras automobilį „BMW 320“ vairavo neturėdamas tam teisės. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,10 prom.

Gruodžio 29 d. apie 00.15 val. Kauno rajone, Vaišvydavos kaime, Piliuonos gatvėje, automobilį „Nissan Almera Tino“ vairavo dar vienas neblaivus ir teisės vairuoti neturintis vyras, gimęs 1985 metais.

Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,78 prom.

Tačiau per apžiūrą automobilyje rasta galimai narkotinės medžiagos, todėl vairuotojas ir kartu važiavę vyrai, gimę 1989-aisiais ir 1979 metais, pristatyti į gydymo įstaigą tyrimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ArmonIKYTĖ \\\\\\...//////

Švęsti tai su armonika parojant.

narkašinasi

Armonaitės draugeliai

nekantrus

Taigi, reikėjo luktert su tais narkotikais. Greit galima bus laisvai vartoti, gaminti, naudoti "sau". Ateina laisvė. Laisvės partija su konservatoriais palaimins

SUSIJUSIOS NAUJIENOS