Neeilinė gelbėjimo operacija Vilainių miške: jos sėkmę lėmė artimųjų elgesys ir policijos kantrybė | KaunoDiena.lt

NEEILINĖ GELBĖJIMO OPERACIJA VILAINIŲ MIŠKE: JOS SĖKMĘ LĖMĖ ARTIMŲJŲ ELGESYS IR POLICIJOS KANTRYBĖ

  • 4

Kauno apskrities policijos pareigūnai trečiadienio vakare išgelbėjo jauno Kėdainių rajono gyventojo, kuris galimai dėl išgerto alkoholio kiekio buvo pasiryžęs niekuo nepateisinamam poelgiui, gyvybę. Į pagalbą kviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau šį kartą jie atšaukti dar kelyje į įvykio vietą.

Šio trečią dešimtį bebaigiančio vyro artimieji šaukėsi policijos pagalbos apie 20.30 val. Ir patys pasitiko į įvykio vietą Kėdainių rajono Vilainių seniūnijoje atskubėjusius šio rajono policijos patrulius. Šie jau rado sumaišties kaltininką viename Vilainių miško medyje.

Policijos derybos su šiuo jaunu vyru, stengiantis jį atkalbėti nuo neapgalvoto žingsnio, truko apie pusantros valandos. Galiausiai apie 22 val. nuspręsta kviesti pagalbon ugniagesius gelbėtojus.

Į šio neeilinio įvykio vietą išsiųsta vienos Kėdainių rajono ugniagesių komandos autocisterna su 10 metrų ilgio kopėčiomis, siekiančiomis iki trečio namo aukšto. Tačiau pakeliui jos ekipažas buvo atšauktas, nes policininkams galiausiai pavyko atkalbėti sumaišties kaltininką nuo jo ketinimų, išgąsdinusių artimuosius.

Atsidūręs ant žemės, jis buvo perduotas greitosios medikams, prieš tai nustačius šiam jaunam vyrui 1,93 promilių girtumą.

Gairės: pagalbos tel, žmogus medyje, policija, policijos pastangos
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ernestas.

Lietuvos Respublika, teisėsauga, kiauras stogas, iš kamino rūksta dūmai. Lietuvos Respublika, lietuviai karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys.

Jau

visiskai nuproteje zmones,ka veike artimieji kad leido i ta medi lipt?Prie ko cia policija,jie jau tampa superzmonemis,privalo nudirbt tokius darbus,kurie nepriklauso jiems dirbt.Geda valstybei,kad nuvertinta policininku profesija,tuo nebus kam dirbt.

Taip

Reikėjo ne įkalbinėti o paraginti.Tokie niekada paraginti nesižudys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS