Neeilinė vagystė Kaune: iš automobilio dingo krepšys su keturiais ginklais | KaunoDiena.lt

NEEILINĖ VAGYSTĖ KAUNE: IŠ AUTOMOBILIO DINGO KREPŠYS SU KETURIAIS GINKLAIS

  • 25

Kaune iš automobilio pavogtas krepšys su keturiais teisėtai laikytais ginklais, taip pat dingo 200 šovinių.

Kaip pranešė policija, pirmadienį, apie 13.30 val., Ukmergės gatvėje, 54 metų vyras pastebėjo, kad iš neužrakinto automobilio „Toyota Proace City Verso“ pavogtas krepšys.

Jame buvo vyro teisėtai laikomi pistoletai „Smith Wesson 59“ ir „Walther P22Q“ su trimis tuščiomis dėtuvėmis bei revolveriai „Charter Arms Undercover“ ir „Arminius HW5“, apie 200 vienetų įvairaus kalibro šovinių.

Taip pat pavogtas kitas krepšys, kuriame buvo planšetinis kompiuteris ir kiti daiktai.

Nuostolis – 2 tūkst. 438 eurai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šaunamojo ginklo ir šaudmenų pagrobimo.

Tas, kas pagrobė šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Ginkluotas civilis

Šioje situacijoje nepaminėta, ar tas žmogus yra Lietuvos pilietis. Nes yra niuansas: rusijos ir Baltarusijos piliečiams, turintiems leidimą gyventi Lietuvoje, ruošiasi uždrausti ginklų ir šovinių turėjimą. Ir jeigu tas veikėjas iš šio sąrašo, jis galėjo ginklus paslėpti ir suvaidinti vagystę.

Ginkluotas civilis

Komentarai — apsisisiuoti galima. Atidarote “Lietuvos Respublikos ginklų ir šaudmenų kontrolės įstatymą”, skatote. Ir tik PO TO rašote savo nenublankančios vertės nuomonę. Idiotai, BLT…

Komentarui

Kad pats komentatorius apsimeta kad supranta kazka apie ginklus ir siulo bagazinej paslept, ginklas pagal istatyma niekur negali but paliktas ilgiau nei per istiesta ranka, išskyrus seifa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS