Neįprastas vaizdas Kauno gatvėse: važinėjo su degalų pistoletu | KaunoDiena.lt

NEĮPRASTAS VAIZDAS KAUNO GATVĖSE: VAŽINĖJO SU DEGALŲ PISTOLETU

  • 12

Kauno gatvėse užfiksuotas neįprastas vaizdas. Automobilis važiavo su degalų pistoletu bake.

Toks vaizdas užfiksuotas Taikos prospekte. Internautai stebėjosi vairuotojo išsiblaškymu ir neatidumu.

Vis dėlto toks scenarijus, pasak draudikų, Lietuvoje ne naujiena. Kai kuriais atvejais būna nutraukiamas tik pats pistoletas, kartais iš paskos velkasi ir dalis žarnos.

Draudikų teigimu, vos tik nutraukę žarną ar pistoletą vairuotojai įprastai iškart supranta, kas įvyko, bet retkarčiais to nepastebi ir su kolonėlės konstrukcijos dalimi išvažiuoja į kelią. Esant tokiai situacijai, vairuotojai gali prisidaryti daug nemalonumų. Jeigu apgadinote kolonėlę ir apie tai iškart pranešėte policijai ar pačiai degalinei, viskas gerai. Tokie incidentai įprastai laikomi draudžiamaisiais, o tinkamai užpildžius eismo įvykio deklaraciją nuostolių atlyginimu pasirūpins vairuotojo draudikas. Bet jei vairuotojas paliko degalinės teritoriją nepranešęs apie padarytą žalą, gali būti traktuojama, kad jis pasišalino iš eismo įvykio vietos. 

Priklausomai nuo aplinkybių ir surinktų įrodymų, pripažinus vairuotoją kaltu pabėgus iš eismo įvykio vietos, draudikas regreso teise gali išsireikalauti pinigų už padarytą žalą. Toks manevras gali užtraukti ir piniginę baudą nuo 600 iki 850 eurų, taip pat galima netekti vairuotojo pažymėjimo nuo vienerių iki trejų metų. 

GALERIJA

  • Neįprastas vaizdas Kauno gatvėse: važinėjo su degalų pistoletu
  • Neįprastas vaizdas Kauno gatvėse: važinėjo su degalų pistoletu
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Kaunietis

Visa gyvenima pildavosi kontrabandini kura per piltuveli,o dabar teko atvaziuoti i degaline, buvo pirmas kartas,todel nezinojo,kad prisipylus kuro reikia padeti pistoleta i vieta.

Petras arba Piotr

Ir Rusijos nereikia, pradzioje i save pasiziurekime

Kaunietis

Kaimiečiai su pasatu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS