Nejuokingas pokštas: į vieną Kauno lopšelį-darželį lėkė visos specialiosios tarnybos | KaunoDiena.lt

NEJUOKINGAS POKŠTAS: Į VIENĄ KAUNO LOPŠELĮ-DARŽELĮ LĖKĖ VISOS SPECIALIOSIOS TARNYBOS

  • 5

Kauno specialiąsias tarnybas šiandien vaikiusiam, kaip įtariama, priešpilnio paveiktam nebrendilai gresia bauda nuo 200 iki 2 tūkst. eurų. Ir nuostolių reaguojant į jo „pokštus“, kai galbūt kažkam tikrai reikia pagalbos, atlyginimas.

Apie 15 val. buvo pranešta, kad viename V.Krėvės prospekto adrese – ant penkto aukšto turėklų vos laikosi žmogus, kurį iš paskutiniųjų prilaiko skambinantysis.

Nurodytu adresu nežinant nei situacijos sudėtingumo, nei grėsmės žmogaus gyvybei buvo pasiųsti ir ugniagesiai gelbėtojai, ir policija, ir greitoji medicinos pagalbos.

Ugniagesiai išskubėjo su autokopėčiomis, nusigabendami į įvykio vietą ir vienos iš kelių Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos turimų oro pagalvių įrangą.

Atvykus paaiškėjo, kad nurodytu adresu įsikūręs vaikų lopšelis-darželis, kuriame nieko panašaus nevyksta.

Perdavus šią žinią Bendrajam pagalbos centrui, kuriam ir buvo skambinta, paaiškėjo, kad mobilusis telefonas, iš kurio gauta ši žinia, išjungtas.

Suradus skambinusįjį už specialiųjų tarnybų iškvietimą žinant, kad pagalbą nereikalinga, jam gresia minėtos solidžios baudos.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kaunietis

Nu žmonės negalima taip elgtis su žmonėmis, kurie pasiruošę visada padeti zmogui.Bausti reikia tokius.

Anonimas

Reikia tokiu nuotraukas visur deti ir ivardyti ju iskrypima.Kitaip jie nesupras ir tokie baudu neturi is ko moketi.

Anonimas

Kam tos baudos ? Gerai įkrėsti lazdų per pliką subinę- ir visiems laikams užmirštų tokias išdaigas. Ach, juk čia Europa, čia debilų skriausti negalima...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS