Nelaimės repeticija Šilainių daugiabutyje: iš ligoninės grįžusios senolės laukia siurprizai | KaunoDiena.lt

NELAIMĖS REPETICIJA ŠILAINIŲ DAUGIABUTYJE: IŠ LIGONINĖS GRĮŽUSIOS SENOLĖS LAUKIA SIURPRIZAI

  • 7

Į Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestines patekęs mįslingas trečiadienio gaisras Šilainiuose – viename Šarkuvos gatvės penkiaaukštyje – ne tik patikrino sportinę policijos pareigūnų bei gaisrų tyrėjų formą, bet ir apnuogino kai kurias jų darbo problemas.

Pradėti reikėtų nuo to, kad šis gaisras dar palyginti laimingai baigėsi, nes buvo laiku pastebėtas.

Apie tai, kad per vieną šio penkiaaukščio balkoną rūksta dūmai, kažkas iš kaimynų Bendrajam pagalbos centrui pranešė 7.22 val. Informuojant apie gaisrą teigta, kad buto, kuriam priklauso šis balkonas, durų niekas neatidaro. Ar jo viduje yra žmonių – neaišku.

Ne per toliausiai įsikūrusios Šilainių komandos ugniagesiai gelbėtojai buvo įvykio vietoje jau po kelių minučių. Ir, pasikėlę iki šio trečiojo aukšto balkono ištraukiamomis kopėčiomis, rado jame smilkstantį lovos čiužinį, kurį netruko užgesinti ir grįžo atgal į savo būstinę.

Tačiau po valandos ugniagesiams gelbėtojams vėl teko grįžti į įvykio vietą. Jų pagalbos šaukėsi policijos pareigūnai, likę aiškintis, kam priklauso šis butas ir kur jo šeimininkai.

Kaip teigiama ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, policija prašė jų padėti patekti minėto buto vidun. Kauno policijos atstovė šį savo kolegų žingsnį aiškino tuo, kad, apklausus kaimynus, šie teigė, jog degusio balkono savininkė – garbaus amžiaus neįgali moteris, kuri nevaikšto. Braunantis į jos butą per balkoną, skubėta įsitikinti, ar senolei nieko nenutiko.

Kaip teigiama ugniagesių gelbėtojų suvestinėje, ir vėl į degusį balkoną lipta ištraukiamomis kopėčiomis. Tik šį kartą tai darė ir policija bei gaisrų tyrėjas.

Anot policijos atstovės, į senolės butą jos kolegos pateko, ugniagesiams išstūmus jo balkono duris. Viduje žmonių nebuvo.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, buto savininkė – ligoninėje. O realiausia versija, kad jos balkone gaisrą sukėlė nuorūka.

Apklausus virš senolės gyvenančią panašaus amžiaus porą, ši taip pat teigė randanti savo balkone nuorūkų. Tačiau, laimė, šios dar gaisro nesukėlė.

Žvilgsniui nukrypus į penktąjį aukštą, jame gyvenanti pusamžė moteris neneigė, kad yra rūkanti. Tačiau dievagojosi, kad ne jos nuorūka padegė kaimynės balkoną.

Asociatyvi Ž. Gedvilos nuotr.

Belieka guostis, kad šį kartą dar viskas palyginti laimingai baigėsi, neskaičiuojant medikų globoje esančios senolės nuostolių, apie kuriuos ji sužinos grįžusi iš ligoninės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rūkyta mėsa ilgiau laiko!

Anonimas

Baisu kokių kaimynų yra

Kazys

Rūkorius(-ė), ar narkaša, tai vienas ir tas pats.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS