Netoli Kauno girto vairuotojo sukeltą avariją matę liudininkai: vaizdas buvo kraupus | KaunoDiena.lt

NETOLI KAUNO GIRTO VAIRUOTOJO SUKELTĄ AVARIJĄ MATĘ LIUDININKAI: VAIZDAS BUVO KRAUPUS

  • 5

Sekmadienio paryčiais šalia Kauno, kelyje nuo Karmėlavos važiuojant link prekybos centro „Mega“, įvyko skaudi avarija – buvo sužaloti žmonės.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas informavo, kad apie 4 val. ryto susidūrė su automobiliai – „Alfa Romeo“ ir „Audi A6“.

Pareigūnų duomenimis, automobilis „Audi A6“, vairuojamas 31-erių vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Alfa Romeo“, vairuojamą 24-erių vyro.

Smūgio būta stipraus, kadangi nuo jo „Alfa Romeo“ atsitrenkė į kelio atitvarą, kliudė gatvės apšvietimo stulpą.

Į nelaimės vietą nedelsiant iškviesti pareigūnai ir medikai. Į ligoninę buvo pristatyti 1994 ir 1995 metais gimę vaikinai bei 1994 metais gimusi mergina, visi jie važiavo „Alfa Romeo“ automobiliu.

Pareigūnai „Audi A6“ vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį – 2,34 prom.

Užfiksuotame vaizdo įraše matomi gana smarkiai  apgadinti automobiliai, avariją matęs žmogus socialiniame tinkle rašo, kad vaizdas buvo kraupus.

Ugniagesiai surinko ir išvalė keliolikos kvadratinių metrų plote pasklidusius teršalus.

Sekmadienį tai buvo ne vienintelis vairuotojas, kuris prie vairo sėdo gerokai išgėręs. Apie 13.30 val. Kėdainiuose, Gedimino g., automobilį „Audi 100“ vairavo neblaivus 33-erių vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,47 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Albertas E.

Nu kasdien istorijos apie girtų sukeltas avarijas! Bet niekas nesikeičia, o tai jau vienas pamišimo požymių - daromi tie patys dalykai, bet tikimasi kitokio rezultato. Reikia keisti įstatymą - atimti iškart teises ir automobilį 5 m. ir privalomai gydyti nuo alkoholizmo (,,alkoholikų paramos būrelis"). Pasitaisys - tikėkime, kad nebenorės girta(s) sėsti už vairo.

Skamba

Labai gresmigai,-baudziamiji atsakomybe. O kuom ji skiriasi nuo administracines? Bauda 800 €. Nejuokink voveraiciu. Su tokiom baudom ir atsakomyben tik girtiem ir vazineti. Atims teises teims metams. Na ir kas, vazines be teisiu. Isgazdino ezi nuogu uzpakaliu...kiek promiliu priputei, tiek meteliu kaliuzes ir fsio. Lietuva pirmoji valstybe kur nera girtu vairuotoju.

Med.

Už vairo debilai,matosi koks vairuotojas uz tave, sankryžoje stovi,vaizdelis ne koks.Daugumoje plunksnuoti gaidziukai arba nukvake Gaidžiai.Paziurejus per veidroduka matai, veidai be protingo žmogaus vaizdzio,kiti ereliais laikantys save.Kaip tokie susitinka keliuose gaunasi ne kas.Kas dedasi, nuo internetu, nuo nemigos ir sedejimo zmogus tampa ne visaverčiu, psichika pakrinka, mąstymas ir nesusigaudymas aplikoje.Zmogus neatsigules iki 23:00 valandos ir taip kiekvieną dieną, silpnėja psichika iš lėto vystosi silpnaprotystė.Ateitis tokių žmonių ne kokia,diagnozę SILPNAPOTYSTĖ.Įsidėmėkite tai !!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS