Netoli Pravieniškių kolonijos pareigūnai aptiko šiltnamį su kanapėmis | KaunoDiena.lt

NETOLI PRAVIENIŠKIŲ KOLONIJOS PAREIGŪNAI APTIKO ŠILTNAMĮ SU KANAPĖMIS

  • 8

Kalėjimų departamento (KD) kriminalistai netoli Pravieniškių kolonijos aptiko šiltnamį su auginamomis kanapėmis bei įrangos ir cheminių medžiagų narkotikams gaminti.

Kaip penktadienį pranešė departamentas, Pravieniškių pataisos namų – atvirojoje kolonijoje KD Kriminalinės žvalgybos pareigūnai aptiko vieno nuteistojo laikomas narkotines medžiagas – kanapių ir jų dalių bei kokaino.

Ikiteisminio tyrimo metu šių neteisėtų medžiagų platinimo keliai nuvedė iki kito – laisvėje esančio asmens, kuris, kaip įtariama, tiekė šias narkotines medžiagas nuteistiesiems ir augino jas tame pačiame rajone, kur yra ir didžiausia šalies įkalinimo įstaiga.

Atlikus kratą minėto asmens gyvenamoje vietoje Kaišiadorių rajone buvo rasta šaunamasis ginklas, narkotinių medžiagų bei šiltnamyje auginamų kanapių, taip pat įranga ir cheminės medžiagos, skirtos psichiką veikiančioms medžiagoms gaminti.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis bei kanapių auginimo. Pagal nurodytą Baudžiamojo kodekso straipsnį numatyta griežčiausia bausmė – laisvės atėmimas trejiems metams.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja bei jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūra.

GALERIJA

  • Netoli Pravieniškių kolonijos pareigūnai aptiko šiltnamį su kanapėmis
  • Netoli Pravieniškių kolonijos pareigūnai aptiko šiltnamį su kanapėmis
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ajaiai \\\\\.../////

>Teisingai žmogus pasebėjo,kol auga tai joks nakotikas.Gal žmogus virves vys iš tų kanapių ir kokiam nors nepaklusniam idijotui švarkelį išdulkins.

anonimas

reiktu viena karta išaiškint runkeliams kur ir kiek kanapiu leistina užsiauginti , kokia norma vienam žmogui ar pagal kvadratura

Ipykes tevas

Kanapes.....o skyles taip ir neuzdaret slabotkei paneriu gatveje....linkejimai fogliui ir diundei nuo slapto agento!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS