Netveria nerimu: iš draugo namų išėjo ir dingo jaunas jonaviškis | KaunoDiena.lt

NETVERIA NERIMU: IŠ DRAUGO NAMŲ IŠĖJO IR DINGO JAUNAS JONAVIŠKIS

  • 17

Socialiniuose tinkluose plinta pagalbos šauksmas – šeima ir draugai nuo vakar vakaro neranda dingusio jauno jonaviškio. Jis, besisvečiuodamas pas draugą, išėjo ir nebegrįžo. Labai reikalinga visuomenės pagalba.

Apie tai, kad dingo Arnoldas Rakauskas, socialiniuose tinkluose paskelbė vaikino draugai.

„Paskutinį kartą matytas vakar apie 23 val. Kazimieravos kaime, Vandžiogalos sen.“, – tokią informaciją prie įkeltos nuotraukos rašė draugė Inesa.

Išeidamas vaikinas vilkėjo juodus džinsus, tamsius marškinėlius. Vaikino ūgis – apie 185 cm.

Susisiekus su Arnoldo draugais jie neslėpė nerimo.

„Jis viešėjo pas draugą pakaunėje, Kazimieravos kaime. Vakare jie išėjo į lauką, Arnoldas nieko nesakęs nuėjo. Draugas galvojo, kad pasivaikščios ir grįš, tačiau taip neatsitiko“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams susijaudinusiu balsu pasakojo dingusiojo draugė ir užsiminė, kad su savimi vaikinas pasiėmė tik raktus.

Mergina pasakojo, kad aplink draugo, pas kurį viešėjo Arnoldas, namus – vien miškai ir pievos.

„Tas yra blogiausia, kad net nežinome, kuria linkme jis nuėjo. Tą patį vakarą, kai draugas dingo, atvažiavo pareigūnai, mus apklausė, apieškojo teritoriją“, – detales vardijo pašnekovė.

Arnoldas Rakauskas/Asmeninio archyvo nuotr.

Susisiekus su Kauno policijos atstove Odeta Vaitkevičiene ji patvirtino, kad naktį iš gruodžio 29 d. į gruodžio 30 d., 00.38 val., gautas pranešimas apie dingusįjį.

„Vakar į paiešką pasitelktas kinologas, apieškota teritorija. Šiandien į paieškas įtrauktas sraigtasparnis“, – sakė Kauno policijos atstovė.

Ką nors žinančius apie vaikino būvimo vietą ar galinčius suteikti kitos reikšmingos informacijos prašoma skambinti telefonu +37060958678 arba skubios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Netveria nerimu: iš draugo namų išėjo ir dingo jaunas jonaviškis
  • Netveria nerimu: iš draugo namų išėjo ir dingo jaunas jonaviškis
  • Netveria nerimu: iš draugo namų išėjo ir dingo jaunas jonaviškis
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Sandra

Draugai,vienaip ar kitaip jai ne patys tai privede iki to.

Skoja

Dar į sąrašą a. a. Lukas Žemantauskas 1996 gimimo, po paieškų rastas nuskendęs po/ per Radistai village festifalio. Ilsėkites ramybeje jaunuoliai.

Skuodas

Prie""Skoja" sąrašo pridedu ' Skuode vasario 16d.klasioko gimtadienio šventėje Lukas Brencius mįslingai šventės metu su marskinukais, atrištais kedais atsidūrė prūde. Gabus, protingas, baigęs meno mokyklą tikrai ne pats įkrito.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS