Nuo policijos bėgusi gerokai įkaušusi vairuotoja taranavo vilkiką su puspriekabe | KaunoDiena.lt

NUO POLICIJOS BĖGUSI GEROKAI ĮKAUŠUSI VAIRUOTOJA TARANAVO VILKIKĄ SU PUSPRIEKABE

  • 1

Nuo policijos bėgti bandžiusi neblaivi vairuotoja Garliavos apylinkėse trenkėsi į krovininį automobilį, kuris nuo smūgio kartu su bėglės „Ford Focus“ nulėkė nuo kelio. Įvykio kaltininkę, kuriai nustatytas sunkus girtumas, teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams.

Šis eismo įvykis užregistruotas vėlų antradienio vakarą. Ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša gavę apie jį informaciją iš policijos 22.53 val. Pranešta, kad kelio Marijampolė–Kaunas 78 kilometre, ties Stanaičių kaimu, lengvasis automobilis atsitrenkė į sunkvežimio galinę dalį, galimai prispaustas žmogus.

Paaiškėjo, kad krovininį automobilį „Mercedes-Benz Actros“ taranavusį lengvąjį automobilį „Ford Focus“ vairavo 35-erių metų moteris. Jai buvo prispaustos kojos.

Ugniagesiams gelbėtojams panaudojus parankines priemones, moteris išlaisvinta ir perduota medikams, kurie dėl sužalojimų pristatė ją į gydymo įstaigą. Nukentėjusiajai nustatytas sunkus – 2,99 prom. – girtumas.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, pradėjusio dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą, atstovės, apie tai, kad nuo Marijampolės Kauno link važiuoja automobilis „Ford Focus“, kurį galimai vairuoja neblaivus asmuo, buvo pranešta, kai ši transporto priemonė dar buvo Marijampolės apskrityje. Jos pasitikti pasiųsti Kauno policijos patruliai. Tačiau jų stabdoma „Ford Focus“ vairuotoja nestojo. Ir netrukus, apie 22.30 val., kliudė vilkiką „Mercedes-Benz“ su puspriekabe. Po šio smūgio abi transporto priemonės nulėkė nuo kelio. 

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse teigiama, kad krovininį automobilį „Mercedes-Benz Actros“, į kurį tiesiame kelio ruože atsitrenkė „Ford Focus“, vairavo 32-ejų metų Lenkijos pilietis.

Gairės: bėgo nuo policijos, trenkėsi į sunkvežimį, avarija LT, Kauno rajonas, girta vairuotoja
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai kad

pamate prieky du vilkikus-bande pralyst per viduri

SUSIJUSIOS NAUJIENOS