Nuteistas nepilnametis mažamečių žagintojas | KaunoDiena.lt

NUTEISTAS NEPILNAMETIS MAŽAMEČIŲ ŽAGINTOJAS

Pirmadienį Kauno apygardos teisme paskelbtas nuosprendis nepilnamečiui E. D., kuris kaltintas dviejų bejėgiškos būklės mažamečių ir nepilnamečių seserų išžaginimu. Teismas E. D. nuteisė 6 metų laisvės atėmimo bausme. 

Kaltinamasis kaltu neprisipažino, tačiau teismas jo parodymus pripažino nenuosekliais ir prieštaringais, todėl vertino kritiškai. E. D. kaltė buvo įrodyta ekspertizės išvada, liudytojų, nukentėjusiųjų parodymais.

Teismas E. D. pripažino kaltu ir nuteisė 6 metų laisvės atėmimo bausme, ją paskyrė atlikti nepilnamečių pataisos namuose. Kardomąsias priemones – rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir nepilnamečio atidavimą priežiūrai – iki nuosprendžio įsiteisėjimo paliko nepakeistas, o nuosprendžiui įsiteisėjus nutarė panaikinti ir E. D. nedelsiant suimti.

Seserims ir jų tėvams priteisti civiliniai ieškiniai – iš viso iš E. D. priteista 70 tūkst. litų neturtinės žalos atlyginimas ir 960 litų išlaidos valstybei.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dana

Baisu,kai vaikai vaikus tokiu būdu skriaudžia.Šiuo metu vis pasirodo žinutės apie panašius nusikaltimus.Gal aš klystų,bet per daug spaudoje erotinio pobūdžio straipsnių..Pornografijos ir erotikos tiek internete,kad tik tėvai gali apsaugoti vaikus nuo šio ankstyvo dirgiklio.Netyčia aš atvėriau,ieškodama užsienio televizijos programos,pragaro svetainę.Dievas liudininkas,aš tikrai neieškojau to siaubo ,ką pamačiau. Aš netyčia,o vaikai dabar kompiuteriauja kaip asai.Tai ką jiems reiškia atsiversti tokią svetainę.Va,ir prasideda visokie nukrypimai ir noras išbandyti.Gal padėtų išmanūs programistai blokuoti tokias svetaines,bet tai papildomos išlaidos.O nieko nedaryti,leisti vaikams per anksti žadinti libido,kas gali žinoti į ką nukreips pabudusią aistrą.

PREMJERAS

o kada isigalios chemine lytiniu iskrypeliu kastracija?ar ja stabdo itakingi pedofilai?kas apgins mazus vaikus? savas teismas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS