Paaiškėjo skandalingosios atlikėjos E. Škudzinskienės mirties priežastis | KaunoDiena.lt

PAAIŠKĖJO SKANDALINGOSIOS ATLIKĖJOS E. ŠKUDZINSKIENĖS MIRTIES PRIEŽASTIS

  • 38

Artimieji atskleidė liepos 4 dieną negyvos rastos atlikėjos Erikos Škudzinskienės, geriau žinomos Lisauskienės pavarde, mirties priežastį.

Kaip praneša portalas delfi.lt, praeityje garsi estrados dainininkė mirė užspringusi skrandžio turiniu.

Jos kūnas buvo kremuotas, o ketvirtadienį urna su jos palaikais buvo palaidota vienose iš Kauno rajono kapinių.

Penktadienį ikiteisminiam tyrimui mirties priežasčiai nustatyti vadovaujanti prokurorė portalui kauno.diena.lt  teigė, kad teismo medicinos ekspertų išvadų dėl mirties priežasties dar nebuvo gavusi. 

Kaip jau buvo rašyta, E. Škudzinskienė-Lisauskienė rasta mirusi kaimyno bute Kaune.

Moteris anksčiau garsėjo ne tik pasirodymais scenoje prie mikrofono, bet ir įvairiais skandalais, kuriuos lydėjo alkoholio šleifas.

2016 metų spalį Šilainių mikrorajone atlikėja buvo partrenkta pėsčiųjų perėjoje.

E. Lisauskienė ne kartą turėjo nemalonumų su policija, siautėjo policijos komisariate, priekabiavo ne vien prie policijos pareigūnų, bet ir prie ją įamžinti susirinkusių fotografų bei televizijos operatorių.

Moteriai buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai už girtavimą viešumoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

VERONIKA

Tiesiog neturite ka veikti .....???na ir kam visa tai rasyti ,kur anksciau buvote,kad nematete ,kad tokia Populiari Daininike ritosi ........kas bloga!.Tegul jai buna lengva zemele.. AMEN!

Živilė

Kiekvieno žmogaus gyvenime pilna ir juodo ir balto.Sirgik kiekvienas savom ligom,nepylę pamazgų ant mirusio žmogaus.Faktas tame,kad turėjo labai gerą balsą,dainos nuostabios.Lai ilsisi ramybėje.Užuojauta artimiesiems.

Ali

Neteiskit, ir nebusit teisemi. Man tik keistoka kodel neprirase auksiniai gydytojai kad nuo corona viruso. Uzuojauta artimiesiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS